Re: Śmieszne filmy,zdjęcia itp

I dobrze, tak być miało. Mój ulubiony to ten z wąsami sumiastymi. Warto docenić te ruchy całym ciałem, albo te delikatne drobienie nogami.

giveawayday napisał:Ha ha ha dawno się tak nie uśmiałem.Areopagita napisał:Niektórzy mogą nie pamiętać lat osiemdziesiątych, zatem dla nich tytułem przypomnienia teledysk z prawdziwymi facetami z roku 1978![]()
Chociaż Tęczowi zaprzeczają to utwór „YMCA” Village People jest nieoficjalnym hymnem gejów.
Na teledysku panowie przebrani za za policjanta, Indianina, budowlańca, motocyklistę oraz kowboja tańczą kultowy taniec i wychwalają kluby Youth Men's Christian Association (Chrześcijańskie Stowarzyszenia Młodych Mężczyzn). W tych klubach podobno w latach 70. zamiast moralnej odnowy kwitło życie seksualne młodych gejów. Z kolei nazwa zespołu wzięła się od nowojorskiej dzielnicy Greenwich Village związanej z kulturą gejowską. Sorry, nie jestem poprawny politycznie, ale ci prawdziwi faceci... rozczulili mnie do łez.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I dobrze, tak być miało. Mój ulubiony to ten z wąsami sumiastymi. Warto docenić te ruchy całym ciałem, albo te delikatne drobienie nogami.