Świąteczny Konkurs! Acronis True Image 2016

Status
Zamknięty.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Dla mnie funkcje Non Stop Backup i Try & Decide.

PL:
Non Stop Backup.Co 5 minut monitoruje zmiany na wskazanych dyskach/partycjach i tworzy kopię przyrostową, czyli mamy możliwość odzyskania danych (w tym systemu) z dowolnej godziny.
Try&Decide. Pozwala testować dowolne programy,gdy nam się program nie podoba lub narobił więcej szkód niż pożytku, można wrócić do stanu przed instalacją danego programu.
Dodatkowo szybkie tworzenie kopii i ich przywracanie, nie chce tracić bardzo dużo czasu na tworzenie kopii czy przywracanie. Plus 256-bitowe szyfrowanie kopii.
.............................................................................................................................................
EN:
For me, the function Non stop Backup and Try & Decide.
Non Stop Backup.What five minutes monitor developments in the indicated disks / partitions, and creates an incremental backup, so we have the ability to recover data (including system) at any time.
Try & Decide. It allows you to test any program, when we do not like the program or done now more harm than good, you can go back to the state before installing the program.
In addition, fast backup and restore, do not want to waste a lot of time to backup or restore. Plus 256-bit encryption copies.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1058
I was not to use this program
but it has a lot of opportunities and raises competitive programs
It is much better than them
therefore takes part in competition
and thank you
guardian

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
Acronis True Image to program wręcz niezbędny dla użytkownika komputera. Kopia zrobiona po instalacji systemu i niezbędnych programów firm trzecich powinna zawsze być wykonana. To ona uchroni nasz komputer przed reinstalacją i czasochłonną instalacją i konfiguracją a przechowywana na wymiennym nośniku bądź w chmurze pozwoli przywrócić system nawet wówczas gdy całkowicie padnie nam dysk i wymienimy go na nowy. Dlatego startuję w tym konkursie.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Acronis True Image allows you to backup individual files and entire system. Both functions are absolutely essential to me. The latest version allows you to automatically backup into the cloud, which is really cool. Winning this program would be a dream come true.

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Program Acronis True Image 2016 posiada nowa funkcje "Try & Decide", ktora pozwala na wykonanie migawki systemu, a nastepnie gdy cos pojdzie nie tak mozna bedzie wrocic do migawki. Taki program z taka funkcja i nie tylko warto miec na swoim komputerze. Dziekuje za konkurs!

andhla

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
156
Ulubionymi cechami Acronis True Image 2016 są dla mnie szybkość wykonywania kopii i łatwość konfiguracji.

korus

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Sachsen
Najlepszy pod słońcem program do backupu.Pewny,stabilny,dający poczucie bezpieczeństwa zgromadzonych danych.
Ukryta partycja acronis security zone wielokrotnie ratowała mnie w beznadziejnych przypadkach przed laty ,tym samym ocaliłem bezcenne dane,zdjęcia i dokumenty które gromadziłem całymi latami.
Mam wielką nadzieję ,że poszczęści mi się i stanę się posiadaczem w/w programu!

qwer0

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Hej, dzięki za konkurs.
Najbardziej oczekiwanym/ulubionym przeze mnie elementem w Acronis.. oczywiście umiejętność tworzenie dobrych backupów. W końcu po to by się go chciało używać.

Pozdrawiam

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
W najnowszej wersji tych funkcji nie ma za dużo, ale najbardziej podoba mi się Try & Decide. Oprócz tego Acronis Rescue Media Builder. Korzystam ze starszej wersji i płytka bootowalna spisuje się bardzo dobrze. Dobrą opcją jest też Acronis Startup Recovery Manager po naciśnięciu klawisza F11 przed startem systemu. Jak dla mnie to chyba najlepsze funkcje tej wersji :)
Thanks guardian :dziękuję and Merry Christmas !!

E

eufrasiox

The main novelty lies in its multi-device capability, support for iPhone, iPad, Android and Windows tablets.
This software is optimized for Windows 10 and later versions of Mac OS X, ensuring compatibility and the ability to work with them without any problem or setback.
Try & Decide feature that allows us to test different configurations for a limited time to decide which best suits us.

the best backup program
definitely

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
:hi

Obecnie do tworzenia kopi zapasowych korzystam z okrojonej darmowej wersji Acronis True Image 2013 WD Edition a moją ulubioną cechą programu jest szybkość, z jaką program tworzy i przywraca kopie :ok

Dzięki za konkurs :dziękuję

A

Anonymous

Dziękuję guardian za konkurs!!
Acronis to jeden z nalepszych programów do archiwizacji danych.Co istotne jest zgodny z Windows 10.
Ciągła kopia zapasowa , zapisuje zmiany, które zaszły w systemie i plikach, w razie potrzeby, ​​łatwo wrócić do dowolnego punktu.
Coż więcej trzeba,by w razie awarii nie mieć problemów.
Dlatego biorę udział

WW11222

Wygadany
Reakcje/Polubienia
6
Dziękuję za zorganizowanie konkursu na tak przydatny program. Sądzę, że dla mnie najważniejszą cechą tego programu jest to, że kopie dają się odtworzyć:)) A w wielu programach: nie jest to tak oczywiste:(

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Obecnie używamy ATI 2015 i z chęcią przetestowałbym funkcję której moja wersja jest pozbawiona a mianowicie "Try & Decide".
Dziękuje guardian za kolejny super konkurs :)

sloWTazoO

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Nie stanąć do tego konkursu to tak jak wytrzeć "...upę bez papieru".

Korzystam z różnego softu i na dysku powstaje niekiedy bałagan. A tu niespodzianka "Try&Decide", pełne wsparcie dla W10, do tego Boot Recovery Manager... samo dobro.

Status
Zamknięty.
Do góry