Po używaniu wielu innych zatrzymałem się przy tym antywirusie....Wystarczyło mi próbnie używać go na laptopie i mobile. Efekt bardzo zadowalający. Ciekawe menu to mało, częste aktualizacje z chmurki i zaskakująca trafność ze skanowania. Działanie w tle nie przeszkadza pracy systemu a to ważne. Ciekawa również jest opcja dla bankowości a co za tym idzie zwiększenie bezpieczeństwa.
Niektórzy twierdzą,iż przy win10 wystarczy mieć zabezpieczenie dedykowane....ja wolę mieć Bitdefendera.
Oczywiście miło mi na Facebooku czytać o osiągnięciach tej firmy bo to świadczy o rozwoju a mnie utwierdza w przekonaniu....mam coś naprawdę dobrego. I co ważne nie muszę być znawcą tej technologii, Bitdefender robi to za mnie i taki ma być Dobry Antywirus. Dziękuję
Niektórzy twierdzą,iż przy win10 wystarczy mieć zabezpieczenie dedykowane....ja wolę mieć Bitdefendera.
Oczywiście miło mi na Facebooku czytać o osiągnięciach tej firmy bo to świadczy o rozwoju a mnie utwierdza w przekonaniu....mam coś naprawdę dobrego. I co ważne nie muszę być znawcą tej technologii, Bitdefender robi to za mnie i taki ma być Dobry Antywirus. Dziękuję