KonkursPZD 10-lecie PZD - Wygraj Bitdefender Internet Security 2019

Status
Zamknięty.

zalko

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Po używaniu wielu innych zatrzymałem się przy tym antywirusie....Wystarczyło mi próbnie używać go na laptopie i mobile. Efekt bardzo zadowalający. Ciekawe menu to mało, częste aktualizacje z chmurki i zaskakująca trafność ze skanowania. Działanie w tle nie przeszkadza pracy systemu a to ważne. Ciekawa również jest opcja dla bankowości a co za tym idzie zwiększenie bezpieczeństwa.
Niektórzy twierdzą,iż przy win10 wystarczy mieć zabezpieczenie dedykowane....ja wolę mieć Bitdefendera.
Oczywiście miło mi na Facebooku czytać o osiągnięciach tej firmy bo to świadczy o rozwoju a mnie utwierdza w przekonaniu....mam coś naprawdę dobrego. I co ważne nie muszę być znawcą tej technologii, Bitdefender robi to za mnie i taki ma być Dobry Antywirus. Dziękuję

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Uważam, że Bitdefender Internet Security jest w czołówce programów antywirusowych. Skuteczny, a zarazem dość lekki dla systemu. Dlatego chciałbym go mieć i zgłaszam się do konkursu.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs!
Bitdefender Internet Security to jeden z najlepszych pakietów zabezpieczeń internetowych.
Świetnie sprawdza się w wykrywaniu i usuwaniu zagrożeń internetowych i wykorzystuje do tego niewiele zasobów komputerowych.
Zawiera także firewall i zabezpieczenia w mediach społecznościowych, posiada też kontrolę rodzicielską i przeglądarkę do płatności online.

krisluck60

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
851
Miasto
TU I TAM
Posiadam obecnie systemowego antywirusa , chciałbym mieć lepsze zabezpieczenie mojego Windowsa, dlatego też biorę udział w konkursie .Uważam iż posiada najlepsze zabezpieczenie przed zagrożeniami internetowymi w systemie Windows wielowarstwowa ochrona przed oprogramowaniem ransomware z remediacją oprogramowania ransomware ulepszona Kontrola rodzicielska zapobieganie zagrożeniom sieciowym zatrzymuje ataki zanim zaczną działać dlatego bardzo bym chciał go mieć

pisondi

Świeżak
Reakcje/Polubienia
24
Hello again. Thanks a lot for the current Bitdefender giveaway, maybe i will be lucky here. Although i didn`t win the Malwarebytes in the previous giveaway held by the same organisator i would like to be entered in this draw if i qualify according to the rules. I need this license to protect my PC from all the malware, ransomware and phishing sites on the wild. Bitdefender is currently nr. 1 in most AV top charts and i am confident it is a good security suite suitable even for not so advanced tech users. I like the fact that Bitdefender updates its signature database frequently for best protection.
Read more about Bitdefender being nr. 1 here:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Happy 10 years to this great site!

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
Dziękuję Organziator za Konkurs. Wszystkiego naj... z Okazji 10-lecia PZD.
Wprawdzie od zawsze czyli grubo ponad 10 lat używam nortona to ostatnio pomagając dziecku przy pracy nt. zagrożeń w internecie spotkałem się z informacją o rewelacyjnej skuteczności Bit Defendera. Przyznam, że zainteresował mnie ten program, gdyż do tej pory za debeściaka uważałem właśnie nortona. Ponieważ za kilkadziesiąt dni kończy mi się licencja na nortona to bardzo chętnie potestowałbym Bita, i kto wie może został z nim na dłużej?
Powodzenia dla innych uczestników Konkursu.

divinenews

Świeżak
Reakcje/Polubienia
133
Miasto
Juneau, Alaska, (U.S.A.)
Why do I want to win a license for "Bitdefender Internet Security 2019?"
I am always looking for the best anti-malware/ransomware to protect my computer system.

When I search the google search engine, I find that users of this software and Anti-malware testing labs say there is not a better software to protect my system at this time than Bitdefender Internet Security 2019.

I believe this is the software I need.
Plus, I like the new addition of a VPN service to this software this year.

Thank you programyzadarmo.net.pl and the Bitdefender Team for this contest and a chance to win a license for a year.:przeszcz

My Twitter share of this contest

Also, happy tenth-anniversary programyzadarmo.net.pl forum. You have helped a lot of members with info and contests.:piwek

Ostatnia edycja:

dhruv2193

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
217
Bitdefender Internet security 2019 takes care of all the areas of security like- malware, rootkits, hackers etc. It also includes multi layer ransomware protection for protecting against one of the most dangerous malware. It also features parental control for safety of and tracking children online activities.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Przede wszystkim podziękowania za organizację konkursu :hi. Miałem styczność z Bitdefenderem, ale niestety nie na moim komputerze. Dlatego chciałbym sprawdzić, jak by się sprawował na moim dość leciwym już sprzęcie. Program zbiera bardzo dobre recenzje oraz przoduje w rankingach i dlatego sądzę, że jest dobrym wyborem dla szukających solidnego zabezpieczenia. Pozdrawiam startujących w konkursie i życzę wygranej.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
page-4

KKcBIC3.jpg

Zwycięzca ma 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Raur

Świeżak
Reakcje/Polubienia
36
Hi @ORGANIZATOR, the RANDOM.ORG full result is not visible, omly name of Victor can be seen. Thanks again.

Herran

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
698
Only viktor name is visible

Status
Zamknięty.
Do góry