1Password-ktore wygrałeś w konkursie wymienie!!

Status
Zamknięty.

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Sandboxie i 1Password -ktore wygrałeś w konkursie w "Programy za darmo "wymienie -

w zamian moge dać - BullGuard Internet Security 10 wartą 59,95 € / 236,76 zł z roczna licencja-

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
lub "Backup4all Professional 4" wartą $49.95

.

Drugi program ktory mnie interesuje to " 1Password-1.0.5 "

-$39.99 USD- tu tez jestem gotowy na wymianę. Informacje proszę tutaj, na PW lub na gg 2392387. kris68

Wymiane mozemy przeprowadzić przy pomocy
OXYGEN THIEF - moderatorze może się nie obrazisz a dajesz pewność prawidłowej wymiany

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Re: Sandboxie i 1Password-ktore wygrałeś w konkursie wymieni

TU K2o chce wymienić Sandboxie na coś innego, ale preferuje WinRAR.

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF na tyle zainteresował mnie programem "1Password-1.0.5.190" że za ten program wygrany tutaj w konkursie na stronie jestem gotowy oddać - BullGuard Internet Security 10 wartą 59,95 € / 236,76 zł z roczna licencja i "Backup4all Professional 4" wartą $49.95 - nie jest to jakaś przewałka bo programy wygrane tutaj - tylko doszedłem do wniosku że "1Password-1.0.5.190" jest programem którego mi było potrzeba - myślę że oferta jest atrakcyjna - a gotówki żeby kupić program nie mam - więc może znajdzie się ktoś chętny na wymianę.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
kris68 napisał:
Sandboxie i 1Password -ktore wygrałeś w konkursie w "Programy za darmo "wymienie -

w zamian moge dać - BullGuard Internet Security 10 wartą 59,95 € / 236,76 zł z roczna licencja-

lub "Backup4all Professional 4" wartą $49.95

.

Drugi program ktory mnie interesuje to " 1Password-1.0.5 "

2392387. kris68

Wymiane mozemy przeprowadzić przy pomocy
OXYGEN THIEF - moderatorze może się nie obrazisz a dajesz pewność prawidłowej wymiany

Witam !
Mam Sandboxie , ale interesuje mnie Revo Uninstaller Pro !
;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30540
Miasto
Trololololo
Licencja do Sandboxie jest roczna czy dożywotnia ? Jak dożywotnia warto za Winrara czy Revo Pro się zamienić, ale nie widziałem jeszcze konkursu gdzie rozdawaliby dożywotnie licki. W sumie sam bym się zamienił jakbyś miał dożywotnią do Sandboxie :D :D

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Poza drogim moderatorem oczywiscie ;) - przypominam że temat postu jest :1Password-ktore wygrałeś w konkursie wymienie!!- wiec wypowiedzi tylko na ten temat prosze a ze ktos chce revo czy rara to prosze sobie zalozyc nowy topic a nie smiecic mi tu.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
Licencja do Sandboxie jest roczna czy dożywotnia ? Jak dożywotnia warto za Winrara czy Revo Pro się zamienić, ale nie widziałem jeszcze konkursu gdzie rozdawaliby dożywotnie licki. W sumie sam bym się zamienił jakbyś miał dożywotnią do Sandboxie :D :D

Witam nie jest dożywotnia , wygrałem ja w lutym i jest na rok , staram się nie śmiecić ale w tym poście było także pytanie o ten program / Sandboxie /, więc dałem info że mam na zbyciu i czego chcę w zamian ;)
Pozdrawiam !

Status
Zamknięty.
Do góry