3herosoft Audio Maker za darmo

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

genes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Coś nie tak z tym programem! Chciałem zrobić próbę wyciągnięcia dzwięku z pliku video avi. Po załadowaniu pliku avi, nic z nim nie chce robić (określa go jako nieznany), nie chce nawet odtworzyć go w podglądzie. Inne pliki podobnie. Próbowałem załadować mp3 i tu zaskoczenie działa wszystko.
Odinstalowałem go i jeszcze raz zainstalowałem ale wersję trial - to samo. Mam Win 7. Czy ktoś próbował coś na nim robić?

A

Anonymous

genes napisał:
Coś nie tak z tym programem! Chciałem zrobić próbę wyciągnięcia dzwięku z pliku video avi. Po załadowaniu pliku avi, nic z nim nie chce robić (określa go jako nieznany), nie chce nawet odtworzyć go w podglądzie. Inne pliki podobnie.
Sprawdziłem tak szybko, od ręki. Na próbę wziąłem dwa teledyski. Jeden był w formacie wmv a drugi w mp4. Otworzyłem program i je po kolei załadowałem. Pojawiły się one po prawej stronie głównego okna.

Myszką zaznaczyłem pierwszy teledysk. Wtedy można go było odtworzyć po lewej stronie. Następnie najechałem na niego myszką i wykonałem prawoklik. Z pojawiających się opcji wybrałem Encode Selected Items. Nastąpiła konwersja do mp3. Nawet nie wchodziłem w opcje programu. Podobnie postąpiłem z drugim teledyskiem.

Na dole prawej strony znajduje się okienko Open, które otwiera folder docelowy z przetworzonymi empetrójkami. Nie sprawdzałem ich jakości itd. Od strony technicznej program działa.

Tablice Rejestracyjne do Windows 7/64:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Z Archiwum X:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry