30000 Absconding Zatwor Steam Keys
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
No tak, ja nie wątpiłem że wszystko działa. Po wielu próbach na różnych przeglądarkach, po wyłączaniu dodatków (np Blur) po czyszczeniu ciastek w przeglądarce itd wreszcie poszło i się udałoCanaris napisał:Wszystko działa. Też otrzymałem taki monit. Po prostu pomiń tę opcję i przejdź do "Checkout our games on Steam" a następnie "Checkout our other giveaways" i otrzymasz kod aktywujący grę. Powodzenia![]()
Na jakiej przeglądarce w końcu się udało? Ja mam ten problem od roku chyba, ale nigdy się tak nie starałem żeby go rozwiązać. Trochę głupio bo przebada mi większość promocjiPonury Rumcajs napisał:No tak, ja nie wątpiłem że wszystko działa. Po wielu próbach na różnych przeglądarkach, po wyłączaniu dodatków (np Blur) po czyszczeniu ciastek w przeglądarce itd wreszcie poszło i się udałoTrochę dalej nie bardzo wiem o co chodzi, bo ostatecznie wyświetliło mi kluczyk do tej gry gdy na moim Steamie usunąłem tą grupę z mojego konta i zmieniłem w ustawieniach prywatności, że każdy może komentować mój profil
Nie wiem dlaczego poszło ale najważniejsze, że się udało
Pozdr,