Absconding Zatwor za darmo (Steam)

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Takie coś mam gdy na Steam pomyślnie dołączę do grupy GrabTheGames. Na promocyjnej stronie wyświetla mi się:
61864184606293983780.jpg

Nie mogą tego zweryfikować, choć na moim koncie Steam w grupach GrabTheGames jest ustawiona jako publiczna.
78402199481494391460.jpg

Wie ktoś co powinienem zmienić, żeby mi to zaakceptowało?

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Wszystko działa. Też otrzymałem taki monit. Po prostu pomiń tę opcję i przejdź do "Checkout our games on Steam" a następnie "Checkout our other giveaways" i otrzymasz kod aktywujący grę. Powodzenia :)

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Canaris napisał:
Wszystko działa. Też otrzymałem taki monit. Po prostu pomiń tę opcję i przejdź do "Checkout our games on Steam" a następnie "Checkout our other giveaways" i otrzymasz kod aktywujący grę. Powodzenia :)
No tak, ja nie wątpiłem że wszystko działa. Po wielu próbach na różnych przeglądarkach, po wyłączaniu dodatków (np Blur) po czyszczeniu ciastek w przeglądarce itd wreszcie poszło i się udało :) Trochę dalej nie bardzo wiem o co chodzi, bo ostatecznie wyświetliło mi kluczyk do tej gry gdy na moim Steamie usunąłem tą grupę z mojego konta i zmieniłem w ustawieniach prywatności, że każdy może komentować mój profil :p Nie wiem dlaczego poszło ale najważniejsze, że się udało :)
Pozdr,

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Ponury Rumcajs napisał:
No tak, ja nie wątpiłem że wszystko działa. Po wielu próbach na różnych przeglądarkach, po wyłączaniu dodatków (np Blur) po czyszczeniu ciastek w przeglądarce itd wreszcie poszło i się udało :) Trochę dalej nie bardzo wiem o co chodzi, bo ostatecznie wyświetliło mi kluczyk do tej gry gdy na moim Steamie usunąłem tą grupę z mojego konta i zmieniłem w ustawieniach prywatności, że każdy może komentować mój profil :p Nie wiem dlaczego poszło ale najważniejsze, że się udało :)
Pozdr,
Na jakiej przeglądarce w końcu się udało? Ja mam ten problem od roku chyba, ale nigdy się tak nie starałem żeby go rozwiązać. Trochę głupio bo przebada mi większość promocji :)

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Udało się na najnowszym Firefox 43.0.1 (wszystkie dodatki miałem włączone). Zaskoczyło dopiero po którejś próbie uzyskania klucza ...i właściwie nie wiem dlaczego, bo na Steam opuściłem tą grupę, do której trzeba było przystąpić, więc nie powinno mi zaliczyć a jednak zaliczyło. Też za każdym razem mam problemy ze skorzystania z promocji z tej strony, coś mają zepsute albo ja powinienem zmienić jakieś ustawienia prywatności na Steam. Ostatnio zmieniłem to, że każdy może u mnie komentować ale nie wiem czy to się przyczyniło do tego, że wreszcie zaskoczyło. W następnych promocjach z tej strony się okaże :)

Do góry