ACDSee Pro 5 za darmo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Rozbudowane narzędzie służące do przeglądania, organizowania, edycji, przetwarzania oraz udostępniania obrazów.

ACDSee Pro umożliwia kopiowanie zdjęć z aparatu cyfrowego do komputera, katalogowanie zdjęć i zarządzanie nimi, retusz zdjęć, tworzenie slajdów, plików PDF, archiwizowanie kolekcji do formatu ZIP, płyt CD/DVD i materiałów video. Jest to bardzo potężne narzędzie które na pewno zadowoli każdego sympatyka fotografii i nie tylko.
źródło: programosy.pl

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Otrzymany kod należy aktywować na koncie które zakładamy z linka w mailu.
Program jest w j. niemieckim ale jest dostępne spolszczenie tylko że jest ono do angielskiej wersji 5.1.137 a program jest w 5.3.168.
Jeśli najpierw zainstalujemy program i spolszczenie to przy uruchomieniu wyświetla błąd ale działa, a jeśli zainstalujemy program, uruchomimy go i zamkniemy a nastepnie zainstalujemy spolszczenie to nie ma błędu ale kilka słów zostaje po niemiecku.
Kombinacje alpejskie ale może Emmers dostosuje to spolszczenie do nowszej wersji :dziwak

spolszczenie

Po instalacji usunąć folder 1031 i zmienić nazwę folderu 1033 na 1031 tam gdzie jest zainstalowany program.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Po otrzymaniu klucza logujemy się na swoje konto lub tworzymy nowe. Wchodzimy na Activate/Unlock wklejamy klucz otrzymany z maila i możemy pobrać program który jest w języku niemiecki.

Wersja Angielską instalatora nie aktywuje klucza.
Poproszę o ponowny Upload Spolszczenia gdyż ten link nie działa.
Ktoś napotkał taki błąd podczas uruchomienia programu. Jak go rozwiązać ?? "Program AcdSee napotkał błąd i zostanie zamknięty"
6lNZVgQ.png

A

Anonymous

Czy instalowałeś wcześniej wersję angielską? Może pozostały jakieś śmieci, które uniemożliwiają instalację DE.

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Niestety spolszczenie nie działa jak należy. Wywala błąd w trakcie przełączania ze zdjęcia do widoku całego folderu. Musiałem wiec wrócić do niezawodnego Zoner Photo Studio 15. Mam co prawda jeszcze działającą po polsku z promocji ACDSee 3 PRO ale to już nieco antyk. Mam nadzieję, że "Wielkim Tego Forum" uda się okiełznać to spolszczenie i będzie można używać wersji 5 :)

alanpaszko

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Spolszczenie działa bezproblemowo w ... 100% - należy tylko wykonać pewne przetasowania na w/w plikach + info w spolszczeniu .

A

Anonymous

Bezpośrednia obsługa plików RAW z następujących aparatów fotograficznych:
ACDSee Pro 5.3 (Build 168) support for RAW file formats of the following cameras:
- Nikon D4
- Nikon D800
- Nikon D800E
- Olympus E-M5
- Leica V-LUX 3
- Canon PowerShot G1 X
- Canon EOS 5D Mark III
- Samsung NX210
- Samsung NX20
- Sony Alpha SLT-A57
- Pentax K-01

Źródło: acdsee.com
Przewodnik w języku angielskim - program ACDSee Pro 5:

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
wiecie co próbowałem zainstalować wersję angielską tego programu na windows 8 i nie działa ,ale niemiecka jest :ok ,ale jest jeszcze jedno ale spolszczenie nie działa ,ba nawet kombinowałem z zamianą plików i nic ,no chyba ,że coś żle robię

Do góry