Witamy na PZD!

Welcome to PZD!

Register Zaloguj

Grafika ACDSee Pro za darmo

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Dołączył
8 Wrzesień 2010
Posty
12317
Polubienia
3913
Autor tematu #1
ACDSee Pro 7 na rok
ACDSee Pro to znany i ceniony program przeznaczony do zarządzania oraz edycji cyfrowych zdjęć.Obsługuje ponad 100 różnych formatów obrazów w tym formaty tworzone przez aparaty różnych producentów .

Nie masz uprawnień do przeglądania zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć
 

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Dołączył
20 Wrzesień 2010
Posty
379
Polubienia
234
#3
Nie wiem z czego to wynika, że tylko rok bo jakoś nigdzie takiego info nie otrzymałem. Ale problem jest chyba z tym softem taki, że ta wersja czyli 7 (z 2013 r.) nie chce współpracować z win10 przy instalacji. W każdym razie u mnie instalator napotkał problemy :)
 
Dołączył
5 Czerwiec 2014
Posty
121
Polubienia
41
#5
Zwróćcie uwagę na stronę rejestracji programu. To nie jest strona PC Magazine ani PCGO co sugeruje opis na stronie rejestracji, nie jest to strona ACDSee. Emaila z numerem dostajemy od service@ie-projects.net, strona rejestracji jest na
Nie masz uprawnień do przeglądania zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć
. Dziwaczna strona.... Wgląda to mi na na wyłudzenie danych.
 
Dołączył
23 Październik 2016
Posty
94
Polubienia
212
#7

Piotr13

Bardzo aktywny
Dołączył
13 Kwiecień 2013
Posty
138
Polubienia
7
#8
U mnie też nie śmiga. Napisałem do suportu. Czekam na odzew.
 

001880402

Nowy użytkownik
Dołączył
23 Kwiecień 2014
Posty
2
Polubienia
2
#10
działa bez problemu - wersja niemiecka na rok - trzeba zarejestrować się i utworzyć swoje konto w ACDSee (tam wpisuje się otrzymany nr licencji ) : by aktywować program wpisuje się nie nr seryjny, lecz login i hasło konta ACDSee
 

marek7001

Bardzo aktywny
Dołączył
30 Lipiec 2012
Posty
220
Polubienia
14
#11
działa bez problemu - wersja niemiecka na rok - trzeba zarejestrować się i utworzyć swoje konto w ACDSee (tam wpisuje się otrzymany nr licencji ) : by aktywować program wpisuje się nie nr seryjny, lecz login i hasło konta ACDSee
Wersja niemiecka :zawsty to wiem...ale interesuje mnie angielska :zaciesz
 

Piotr13

Bardzo aktywny
Dołączył
13 Kwiecień 2013
Posty
138
Polubienia
7
#12
Oto info z suportu:
Dear Piotr (...),

Thank you for contacting ACD Systems Customer Support.

According to our records your license code is valid and is for ACDSee Pro 7 German version
Please uninstall ACDSee Pro 7 English version and download / install ACDSee Pro 7 German version
The download link for ACDSee Pro 7 32-bit or 64-bit German version can be found in this KB article:
Nie masz uprawnień do przeglądania zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć




To continue this correspondence, please just reply to this email.

Regards,
Nic - ACD Customer Care Team

ACD Systems International Inc.
Ciekawe jakby zainstalować wersję Germany, a potem zainstalować na to EN.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
25929
Polubienia
5002
#13
Oto info z suportu:

Ciekawe jakby zainstalować wersję Germany, a potem zainstalować na to EN.
skoro masz już EN zainstalowaną to poszperaj i wyciągnij sobie z niej plik językowy a potem zainstaluje wersję DE i podrzuć plik który sobie wcześniej zachowałeś.

jaka wersja niemiecka łyka klucz , tzn jaki ma numerek :??

Można też inaczej, instalujecie wersję Niemiecką, aktywujecie a potem instalujecie spolszczenie ( jest w sieci dostępne)
 
Ostatnia edycja:

FrantiQ

Bardzo aktywny
Dołączył
18 Luty 2012
Posty
217
Polubienia
90
#14
Dobrze OXY prawi jest dostępne spolszczenie na gryzoniu, mam niemiecką wersję acdsee 7 pro i spolszczenia ładnie śmiga. Ważne tylko by stosować się do zaleceń, jeśli program w zagranicznej wersji był zainstalowany i uruchomiony to spolszczenie się nie zainstaluje, trzeba je usunąć Revo albo innym deinstalatorem i dokładnie oczyścić rejestr, potem instalujemy wersję niemiecką ale jej nie uruchamiamy, następnie instalujemy spolszczenie i dopiero odpalamy program.

Można też jak ktoś woli wersję angielską podmienić dll językowe z wersji angielskiej, które znajdują się w katalogach 1031 lub 1033 - nie pamiętam teraz który katalog jest angielski a który z wersji niemieckiej, i też już mi umkło ale chyba podmieniałem exe z wersji angielskiej - całość operacji zajęła mi wtedy około 2h więc jak ktoś jest kumaty to powinien dać radę. (jak wspomniałem zainstalowałem spolszczenie jak się pojawiło, ale wcześniej jechałem na tak zangielszczonej wersji)