Grafika ACDSee Pro za darmo

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Dołączył
22 Lipiec 2011
Posty
864
Reakcje/Polubienia
258
Szkoda,że tylko na Rok :(
Instalator ver. ENG:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!


Niestety po sprawdzeniu 2 rożnych wersji (build 137 i 164) klucz nie działa. Ale za to można zarejestrować sobie klucz na stronie ACDSee.
 
Ostatnia edycja:

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Dołączył
20 Wrzesień 2010
Posty
448
Reakcje/Polubienia
611
Nie wiem z czego to wynika, że tylko rok bo jakoś nigdzie takiego info nie otrzymałem. Ale problem jest chyba z tym softem taki, że ta wersja czyli 7 (z 2013 r.) nie chce współpracować z win10 przy instalacji. W każdym razie u mnie instalator napotkał problemy :)
 

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Dołączył
4 Grudnia 2015
Posty
131
Reakcje/Polubienia
104
powiem krótko - walą w ... bambuko
klucz nie działa, potrzebują chyba e-mail, ale nie ze mną te numery Brunner
 

do.spamowania

Bardzo aktywny
Dołączył
5 Czerwiec 2014
Posty
134
Reakcje/Polubienia
49
Zwróćcie uwagę na stronę rejestracji programu. To nie jest strona PC Magazine ani PCGO co sugeruje opis na stronie rejestracji, nie jest to strona ACDSee. Emaila z numerem dostajemy od service@ie-projects.net, strona rejestracji jest na
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
. Dziwaczna strona.... Wgląda to mi na na wyłudzenie danych.
 

AAU

Wygadany
Dołączył
23 Październik 2016
Posty
98
Reakcje/Polubienia
230

Piotr13

Bardzo aktywny
Dołączył
13 Kwiecień 2013
Posty
139
Reakcje/Polubienia
10
U mnie też nie śmiga. Napisałem do suportu. Czekam na odzew.
 

001880402

Nowy użytkownik
Dołączył
23 Kwiecień 2014
Posty
3
Reakcje/Polubienia
4
działa bez problemu - wersja niemiecka na rok - trzeba zarejestrować się i utworzyć swoje konto w ACDSee (tam wpisuje się otrzymany nr licencji ) : by aktywować program wpisuje się nie nr seryjny, lecz login i hasło konta ACDSee
 

marek7001

Bardzo aktywny
Dołączył
30 Lipiec 2012
Posty
228
Reakcje/Polubienia
16
Miasto
Ostrołęka
działa bez problemu - wersja niemiecka na rok - trzeba zarejestrować się i utworzyć swoje konto w ACDSee (tam wpisuje się otrzymany nr licencji ) : by aktywować program wpisuje się nie nr seryjny, lecz login i hasło konta ACDSee
Wersja niemiecka :zawsty to wiem...ale interesuje mnie angielska :zaciesz
 

Piotr13

Bardzo aktywny
Dołączył
13 Kwiecień 2013
Posty
139
Reakcje/Polubienia
10
Oto info z suportu:
Dear Piotr (...),

Thank you for contacting ACD Systems Customer Support.

According to our records your license code is valid and is for ACDSee Pro 7 German version
Please uninstall ACDSee Pro 7 English version and download / install ACDSee Pro 7 German version
The download link for ACDSee Pro 7 32-bit or 64-bit German version can be found in this KB article:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!




To continue this correspondence, please just reply to this email.

Regards,
Nic - ACD Customer Care Team

ACD Systems International Inc.
Ciekawe jakby zainstalować wersję Germany, a potem zainstalować na to EN.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
27030
Reakcje/Polubienia
8352
Miasto
Trololololo
Oto info z suportu:

Ciekawe jakby zainstalować wersję Germany, a potem zainstalować na to EN.
skoro masz już EN zainstalowaną to poszperaj i wyciągnij sobie z niej plik językowy a potem zainstaluje wersję DE i podrzuć plik który sobie wcześniej zachowałeś.

jaka wersja niemiecka łyka klucz , tzn jaki ma numerek :??

Można też inaczej, instalujecie wersję Niemiecką, aktywujecie a potem instalujecie spolszczenie ( jest w sieci dostępne)
 
Ostatnia edycja:

FrantiQ

Bardzo aktywny
Dołączył
18 Luty 2012
Posty
265
Reakcje/Polubienia
146
Dobrze OXY prawi jest dostępne spolszczenie na gryzoniu, mam niemiecką wersję acdsee 7 pro i spolszczenia ładnie śmiga. Ważne tylko by stosować się do zaleceń, jeśli program w zagranicznej wersji był zainstalowany i uruchomiony to spolszczenie się nie zainstaluje, trzeba je usunąć Revo albo innym deinstalatorem i dokładnie oczyścić rejestr, potem instalujemy wersję niemiecką ale jej nie uruchamiamy, następnie instalujemy spolszczenie i dopiero odpalamy program.

Można też jak ktoś woli wersję angielską podmienić dll językowe z wersji angielskiej, które znajdują się w katalogach 1031 lub 1033 - nie pamiętam teraz który katalog jest angielski a który z wersji niemieckiej, i też już mi umkło ale chyba podmieniałem exe z wersji angielskiej - całość operacji zajęła mi wtedy około 2h więc jak ktoś jest kumaty to powinien dać radę. (jak wspomniałem zainstalowałem spolszczenie jak się pojawiło, ale wcześniej jechałem na tak zangielszczonej wersji)
 
Do góry