Acronis True Image Personal 2010 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
jogobella napisał:
OXYGEN THIEF ja wiem ,że promo jest nie dla polaków,ale pytam tak na wszelki wypadek bo może idzie to jakoś ominąć i mieć program po polsku !! !! !!
Hm.......
polski instalator nie pasuje z tym serialem !!

Pytanie przeważnie ma znak zapytania na końcu zdania, a ty dałeś wykrzyknik więc jakie to pytanie :scratch :wariat :szydera .Bardziej wygląda mi to na stwierdzenie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
Z Polską wersją raczej klucz nie będzie działać bo Acronis ma tzw klucze regionalne, choć może i zadziała, nie wiem, nie sprawdzam bo ten program nie jest mi potrzebny.Zresztą PL czy EN co to za różnica.Kiedyś było promo z niemieckiej gazety na Acronisa i klucz działał tylko z wersją DE.

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
OXYGEN THIEF napisał:
Kiedyś było promo z niemieckiej gazety na Acronisa i klucz działał tylko z wersją DE.

Nie tylko, program można było łatwo przerobić na PL-kę i wszystko działało.

A co do obecnaj promocji, warto wziąć.

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Klucz do polskiej wersji na pewno nie będzie pasował bo jest dłuższy i wygląda tak - xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx , a klucz który otrzymałem z tej promocji jest taki - xxxxxxxx-xxxxxxxx

A

Anonymous

kagar54 napisał:
Klucz do polskiej wersji na pewno nie będzie pasował bo jest dłuższy i wygląda tak - xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx , a klucz który otrzymałem z tej promocji jest taki - xxxxxxxx-xxxxxxxx

Jeśli dobrze pamiętam, to podczas instalacji produktów Acronisa nie ma kilkunastu osobnych pól tekstowych, jest za to jedno do którego da się wpisać key o dowolnej długości.

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
RèviewsÅntivirüs napisał:
kagar54 napisał:

Jeśli dobrze pamiętam, to podczas instalacji produktów Acronisa nie ma kilkunastu osobnych pól tekstowych, jest za to jedno do którego da się wpisać key o dowolnej długości.

Klucz do polskiej wersji jest taki jak napisałem ,składa się z ośmiu pól tekstowych mam zainstalowaną wersje 2010 pl i tak jest , a wersja promocji z dwóch pól - taki klucz przed chwilą otrzymałem.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
kagar54 napisał:
RèviewsÅntivirüs napisał:
kagar54 napisał:

Klucz do polskiej wersji jest taki jak napisałem ,składa się z ośmiu pól tekstowych mam zainstalowaną wersje 2010 pl i tak jest , a wersja promocji z dwóch pól - taki klucz przed chwilą otrzymałem.

A da się z twojej wersji 2010 "wyciągnąć" język polski ?

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
OXYGEN THIEF napisał:
Z Polską wersją raczej klucz nie będzie działać bo Acronis ma tzw klucze regionalne, choć może i zadziała, nie wiem, nie sprawdzam bo ten program nie jest mi potrzebny.Zresztą PL czy EN co to za różnica.Kiedyś było promo z niemieckiej gazety na Acronisa i klucz działał tylko z wersją DE.

OXYGEN nie wiem dlaczego piszesz PL czy EN co to za różnica - przecież to bardzo duża różnica , nie każdy zna j.angielski więc przy tego typu programach nie znając języka można tak namieszać w lapku że przy przywracaniu obrazu gdy coś zrobimy nie tak możemy zostać bez systemu , więc uważam że jest bardzo ważne czy dany program jest PL czy EN zresztą widać to po wpisach na tym forum gdzie dużo osób pyta o spolszczenia do różnych programów więc z tym angielskim u nas chyba nie jest najlepiej.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
To co się dostaje na stronie to tylko kod do UZYSKANIA licencji
Trzeba się zarejestrować w Acronisie i dopiero wtedy dostaje się dłuuuugi kod -> 8 x 8 znaków

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Klucz z promocji nie pasuje do polskiej instalki pomimo że ma tyle samo znaków ,sprawdziłem u siebie - po wklejeniu klucza nie działa przycisk uaktywnij ,a po wklejeniu klucza oryginalnego przycisk działa , musi być tam jakaś kombinacja liter i cyferek.

Do góry