Acronis True Image Personal 2010 za darmo

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Acronis True Image OEM :) proponują upgrade do Acronis True Image Home która zawiera więcej opcji

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
Kluczyk dostaje się bez najmniejszych problemów , wystarczy tylko z bramki wejść, VPN'a lub ręcznie wpisać amerykańskie proxy w przeglądarce. :ok

This giveaway offer is only available to residents of the United States and Canada. Sorry, but that was one of the restrictions placed on this promotion by Acronis, Inc who authorized this promotion.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
ja użyłem jakiegoś co OXY wczoraj podawał do nitropdf, angielskie jakieś i działa normalnie :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Z tego jeszcze działa, oczywiście trzeba tam wkleić adres stronki i jesteśmy już amerykańcami :szef, na blogu opisywałem też program SecurityKISS który świetnie się nada do tego, choć najlepiej recznie oczywiście wklepać proxy w przeglądarce. :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF ja wiem ,że promo jest nie dla polaków,ale pytam tak na wszelki wypadek bo może idzie to jakoś ominąć i mieć program po polsku !! !! !!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !
Program pobrany bez problemu a i kluczyk mam wszystko dzięki programikowi SecurityKISSTunnel
:jezyk

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kluczyk zdobyty przy pomocy strony podanej przez OXYGEN THIEF :D

Do góry