Adobe CS2 Premium Plus za darmo !

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46319
Miasto
Gdzieś w Polsce
Adobe Creative Suite 2 & Photoshop CS2 za darmo !

Adobe Creative Suite 2 & Photoshop CS2 na DSG

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Czywiście za darmo dla tych, którzy mają legala... :dziwak

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
"The serial numbers provided as a part of the download may only be used by customers who legitimately purchased CS2 or Acrobat 7 and need to maintain their current use of these products."
Ale do wielu to nadal nie dochodzi. Znam 3 agencje reklamowe i jedną TV które jak twierdzą przeszły na legala bo zainstalowały te wersje z akcji Adobe. Nie wiedziałem że ludzie, firmy, mogą być aż tak głupi. Robiłem im audyt oprogramowania. Oczywiście nigdy nie mieli licencji. Jedna agencja miała Photoshopa 5.5 więc twierdziła że mogą zainstalować CS2 :dziwak Firmy tak były pewne swojego że oskarżyły mnie o wprowadzanie w błąd, grożenie i szantaż. W sumie to wina adobca który na początku udostępnił cały pakiet i numery do pobrania dla każdego kompletnie bez informacji co to jest. Pobrać mógł każdy. Nie było żadnych zabezpieczeń. Dopiero po miesiącu adobe w sposób nonszalancki i zdawkowy poinformowały jak jest naprawdę. Ale tacy pojebani ludzie właśnie pracują w tej firmie.

A

Anonymous

do.spamowania napisał:
"The serial numbers provided as a part of the download may only be used by customers who legitimately purchased CS2 or Acrobat 7 and need to maintain their current use of these products."
Ale do wielu to nadal nie dochodzi. Znam 3 agencje reklamowe i jedną TV które jak twierdzą przeszły na legala bo zainstalowały te wersje z akcji Adobe. Nie wiedziałem że ludzie, firmy, mogą być aż tak głupi. Robiłem im audyt oprogramowania. Oczywiście nigdy nie mieli licencji. Jedna agencja miała Photoshopa 5.5 więc twierdziła że mogą zainstalować CS2 :dziwak Firmy tak były pewne swojego że oskarżyły mnie o wprowadzanie w błąd, grożenie i szantaż. W sumie to wina adobca który na początku udostępnił cały pakiet i numery do pobrania dla każdego kompletnie bez informacji co to jest. Pobrać mógł każdy. Nie było żadnych zabezpieczeń. Dopiero po miesiącu adobe w sposób nonszalancki i zdawkowy poinformowały jak jest naprawdę. Ale tacy po***ani ludzie właśnie pracują w tej firmie.

Niektórym ludziom nie wytłumaczysz chociażbyś nie wiem co mówił, nic na to nie poradzisz

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46319
Miasto
Gdzieś w Polsce
Re: Adobe Creative Suite 2 & Photoshop CS2 za darmo !

Kamelka napisał:
Adobe Creative Suite 2 & Photoshop CS2 na DSG

Czywiście za darmo dla tych, którzy mają legala... :dziwak

Niekończąca się historia z Adobe Creative Suite 2 & Photoshop CS2...

Do góry