Advanced SystemCare 5 PRO za darmo

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Advanced System Optimizer3 - gdyby ktoś słyszał o promo na ten program to wdzięczność z mojej strony.

yakub

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
program spoko mam go od wersji 3. I mojemu leciwemu kompkowi zawsze pomaga

yakub

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
no wreszcie i do mnie licka przyszła (ponad 2 godz. oczekiwania)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
bez@ nazwy napisał:
Advanced System Optimizer3 - gdyby ktoś słyszał o promo na ten program to wdzięczność z mojej strony.

Ja słyszałem !
Zniżka na Advanced System Optimizer3 i to dość spora.
Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Mam pytanie - który program jest lepszy wg. Was czy Advanced System Optimizer 5 PRO czy System Mechanic Pro ????

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Trudne pytanie , bo każdy będzie miał inne zdanie , na pewno oba programy są rozbudowane i posiadają sporo różnorakich funkcji , to swego rodzaju kombajny , które dbają o pamięć , czyszczą rejestr , defragmentują , poprawiają i stabilizują łącze internetowe.
Gdybym ja miał obstawiać to System Mechanic Pro , ten program funkcjonuje dłużej na rynku a jego twórcy mają większe doświadczenie i jeszcze jedno Advanced poleciłbym nowicjuszowi a System Mechanic osobie bardziej doświadczonej .
To moje zdanie i trzeba pamiętać o jednym programy te mogą pomóc ale także i zaszkodzić naszemu systemowi operacyjnemu potrzeba trochę rozsądku i umiaru i na pewno na jednym kompie powinien być tylko jeden taki kombajn .
:)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30073
Miasto
Trololololo
Wybierz ten który tobie lepiej pasuje, te programy to w sumie jedno i to samo.Jeden czyści lepiej rejestr a drugi pliki tymczasowe czy co tam innego.Takie czyściko optymalizatory trzeba sobie odpowiednio poustawiać. Pisząc czyści lepiej rejestr nie miałem na myśli ilości wykrytych wpisów.Ja używam JetClean + sporadycznie Registry First Aid Platinum + odkurzacza wszystkie na max ustawieniach i jest git.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Kurcze wydaje mi sie ze system mechanic troche spowalnia wlączanie sie sytemu i ogolnie na forach wiara pisze dużo negatywnych komentarzy, że SM cos tam im wykasował, narobił szkód itp. Póki co skoro jest licka na 366 dni to zapodam ASC.

A

Anonymous

bez@ nazwy napisał:
Ten program bije na łepek SystemCare PRO :eek:o

krakowiak25

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Kraków
Słuszał ktoś może o spolszczeniu? Dziwne bo zawsze miał do wyboru polski język

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Advanced SystemCare PRO Free Giveaway
Sorry, currently our mail server is overloaded due to too many participants. The gift mail may not be delivered instantly but we will try our best to guarantee the delivery.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30073
Miasto
Trololololo
Klucze wysyłają ale z powodu zbyt dużej ilości chętnych ich serwery nie wyrabiają, choć maila na koszmail z serialem dostałem migiem.Dla tych co mają tzw wielką chcicę na ten soft i nie mogą wytrzymać te kilka minut zamieściłem kilka postów wcześniej kluczyk gdyż dla all jest taki sam.Allah Akbar :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30073
Miasto
Trololololo
programexe napisał:
not activated error, veriffy key, and try again
serwery odpowiedzialne za aktywację nie wyrabiają :gwizdek

Do góry