AIDA64 Extreme Edition 1.85 za darmo

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Ola napisał:
bez@ nazwy napisał:
:wariat Przecież zbliża się Prima aprilis , trzeba troszkę potrenować. :D
pozdrawiam

Hahaha :dziwak a ja durnota się nabrałam ;))

Okazuje się że przenieśli na czwartek 29.03.2012 , dokładnie za ponad 14 godzin , można luknąć na zegar , który odlicza czas .
:scratch
Trochę namieszali :dziwak

Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
To jest typowy program informacyjny jak Everest Ultimate i nic ponadto, Składając komputer i tak wiem co wkładam do obudowy. Gdyby program tego typu miał wbudowaną aktualną bazę danych podzespołów , które mogę wymienić by poprawić kondycję sprzętu... Interesujące byłoby np. sugerowanie najlepszego procesora do istniejącej płyty lub najlepiej pasującej parametrami karty graficznej czy kości pamięci.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Emmers napisał:
To jest typowy program informacyjny jak Everest Ultimate i nic ponadto, Składając komputer i tak wiem co wkładam do obudowy. Gdyby program tego typu miał wbudowaną aktualną bazę danych podzespołów , które mogę wymienić by poprawić kondycję sprzętu... Interesujące byłoby np. sugerowanie najlepszego procesora do istniejącej płyty lub najlepiej pasującej parametrami karty graficznej czy kości pamięci.

A oto co jeszcze robi ten program monitorowanie wydajności, testowanie zużycia zasobów i przeciążeń, poprzez "overclocking" a skończywszy na diagnozowaniu bŀędów w hardware, temperatury procesora i inne.

:)

Nie mniej to jeden z lepszych tego typu programów na rynku i jest w kilkunastu językach w tym po polsku .

A

Anonymous

Emmers napisał:
To jest typowy program informacyjny jak Everest Ultimate i nic ponadto
To jest nawet to samo tylko w innym (i to nie całkiem) opakowaniu :klawik.
Czyli program do identyfikacji sprzętu a także oprogramowania + jakieś tam testy :D
Ale sporo informacji można z niego się dowiedzieć :klawik.
Mam zainstalowaną wersję 2.30 aktualnie i kilka razy sofcik był mi przydatny :klawik.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Szkoda tylko że dają kluczyk tylko na rok :( Ale cóż dobre i to

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
ja aktywowałem klucz otrzymany wczoraj dopiero dziś i jest do 2013.03.30

baja1001

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
A ja aktywowałem wczoraj (29.03.2012) i mam do 30.03.2013, więc żadna rewelacja :)

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
senior38 napisał:
Nie wiem czemu ale jeszcze nie dostałem klucza.

Jeżeli od razu nie dostałeś to mała nadzieja że jeszcze dostaniesz, rzuć okiem na spam może tam się zapodział.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29891
Miasto
Trololololo
Jeśli chodzi o pierwszy klucz to masz go na swoim koncie ( zakładka my downloads ), jak już go tam masz to odwiedzasz tę stronkę

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wypełniasz i dostajesz klucz do AIDA64 Extreme Edition 1.85

Do góry