Aiseesoft PDF to Word Converter za darmo !

hojlo1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I faktycznie (opisane wcześniej) - działa też jako wersja portable (jak ktoś w terminie zainstalował).
Czyli:
- kopiujemy cały zainstalowany katalog (zarejestrowany)
- wklejamy do nowego komputera (testowane i na XP i W8) i rejestrujemy
:dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30874
Miasto
Trololololo
Ja nie mam, może ktoś inny ma ale dzięki za tymczasowy mail, który zaraz dodam mojej listy banowanych tymczasowych maili :wariat

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Mam przygotowaną instalkę ale mimo prób wrzucenia na Dropboxa lub gdziekolwiek nic z tego nie wyszło, okazuje się , że mam problem z internetem i uploadem u dostawcy internetowego. Download dziś np. tylko około 50 kbs a upload od kilku dni w pobliżu zera.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30874
Miasto
Trololololo
p10minute napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
Ja nie mam, może ktoś inny ma ale dzięki za tymczasowy mail, który zaraz dodam mojej listy banowanych tymczasowych maili :wariat
Nie ma sprawy :sarkazm Korzystając z jeszcze aktywnego konta dodam tylko, że znalazłem jeszcze, gdzieś zakitraszoną u siebie spakowaną instalkę z promocji z kodem. Dodam, że sprawdziłem jak wygląda instalacja z serialem od Giveawayoftheday i sprawa wygląda tak, że instalator krzyczy, że kod jest nieprawidłowy (dla instalki ze strony producenta). A po podmianie umieszczonego w tym temacie pliku product.data w oryginalnym katalogu program krzyczy, że okres instalacji minął i należy skorzystać z innego kodu.
Zaraz jeszcze wypróbuję ostatni sposób. Dzięki za pomoc. Mogę umieścić kod jak jeszcze komuś się przyda?

Konto będziesz miał ciągle aktywne to napisałem wcześniej będzie się tyczyć nowych użytników :wariat

A

Anonymous

Nie wiem czy na temat,gdyż się pogubiłem w tym wątku. Jeśli chcemy zainstalować program Aiseesoft PDF to Word Converter np. dzisiaj. Można zrobić to tak:
01. Zastosować stary jarmarczny trick - ustawić zegar systemowy komputera na datę promocji - bodajże 28 XII 2012.
02. Zainstalować program ze strony producenta.
03. Podmienić umieszczony w tym temacie plik product.data.
04. Wprowadzić dane z promocji.
05. Ustawić z powrotem zegar systemowy komputera.
06. Sprawdzając w programie zakładkę About>>>Register pod żadnym pozorem nie klikać ponownie w kolejny Register, gdyż będzie trzeba całą procedurę zaczynać od początku.
07. Program jest zarejestrowany.
To taka pomoc doraźna, o ile jestem w temacie.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Po podmianie pliku product.data, o którym pisałem na wstępie, rzeczywiście danymi GAOTD nie można dzisiaj zarejestrować programu, ale można wykonać bezpośredni wpis do rejestru. W plik *.txt wpisać poniższy tekst, wpisać dane GAOTD (między znaki " "), zmienić rozszerzenie na *.reg i 2-krotnie klikając zarejestrować program.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
p10minute napisał:
@grummer: Działa! :piwko

Program nie rozpoznaje tylko tekstu w pdfie przekręconego np. o 90*/270*. Trzeba wyhaczyć jakąś promocję, gdzie będzie jakiś program z funkcją, która przekręca obraz/tekst i zapisuje zmiany w pliku *.pdf.
No, ale poza tym miodzio działa.

No ja właśnie używam tego progsa i Nitro PDF Pro 6. Ten drugi świetnie konwertuje pliki do worda czy excella (te teksty odwrócone o parędziesiąt stopni również. Próbowałem Expert PDF 8 Ultimate, ale konwersja to była jakaś tragedia. Za to Aiseesoft może idealny nie jest, ale funkcja OCR działa wyśmienicie, a to mi teraz przyszło jak z nieba. Dla przykładu zamieszczę plik, którym zawsze sprawdzam ile dany soft jest wart.

A

Anonymous

Po podmianie pliku product.data można dzisiaj zarejestrować program, pod warunkiem, że zachowaliśmy Code.reg i UserEMail.reg z dnia promocji. Wystarczy skopiować do rejestru te dwa pliki przed uruchomieniem programu albo jak pisałem wcześniej przestawić zegar w komputerze na datę promocji i wprowadzić dane ręcznie.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Emmers napisał:
Plik instalki ładował się pół dnia i całą noc no Dropboxa i niestety się nie załadował. Podejrzewam, że tak dużych plików nie da się załadować w całości. Podzieliłem go teraz WinRarem na party po 100 MB i wrzucam ponownie.

Mam nadzieję, że tym razem wszystko się załaduje jak należy. Procedura pobrania i scalenia pliku pewnie wszystkim jest znana, ale przypomnę, że trzeba pobrać wszystkie części do jednego folderu i z menu prawego przycisku myszy któregokolwiek z części archiwum wybrać polecenie wypakuj tutaj...

Wszystkie części archiwum są już na Dropboxie...

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Wielkie dzięki dla ciebie Emmers. :yes master
Jestem pełen podziwu dla twojej wytrwałości i zaangażowania. :dziękuję

Do góry