Algologic PDF Protector, Splitter and Merger Pro za darmo

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Algologic PDF Protector, Splitter and Merger Pro przez 3 dni 12 godzin
0.jpg

PDF Protector, Splitter and Merger Pro – to narzędzie za pomocą którego zabezpieczymy ważne pliki PDF przy użyciu 128-bitowego algorytmu szyfrowania, podzielimy plik PDF na wiele plików PDF oraz połączymy wiele plików PDF w jeden plik PDF.

Najważniejsze funkcje:

Obsługa 128-bitowego szyfrowania
Szyfrowanie wielu plików jednocześnie
Ustawianie hasła użytkownika do plików PDF
Dzielenia plików PDF w procesie wsadowym z wieloma opcjami
Scalanie wielu plików PDF w jeden plik PDF

Program posiada interfejs w języku angielskim.
Product Description
PDF Protector, Splitter and Merger Pro is best PDF Software to operate on PDF files. PDF File Splitter can be use to split a PDF file into multiple PDF files with lots of options such as split pdf file by alternate pages, even & odd page sequence, page range, delete pages from PDF files etc.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Re: Algologic PDF Protector, Splitter and Merger Pro za darm

PDF Protector, Splitter and Merger 1.0.7 Pro - Tablice Rejestracyjne do Windows XP 32-bit:

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
557

Mam od wczoraj problem z aktywacją tego programu, wygenerowanym kluczem. Po wprowadzeniu klucza wyświetla się komunikat:" Entered AcivationKey is NOT Valid for the Software! Please Contakt us at support@...... ". Czy ktoś mógł mi pomóc aktywować program. Z góry dziękuję.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3

Promocja wciąż aktywna , więc można wygenerować klucz lub można

1. Przygotuj klucz , który otrzymałeś.

2. Otwórz notatnik.

3. Wklej do notatnika poniższy text

4. Edycja wyedytuj text w pole activatemein wpisz klucz , który otrzyałeś. W pole x musisz wpisać ścieżkę rejestru w tym celu wejdz w rejestr systemu windows w menu start wpisz regedit ( w systemie win7 tak jest) uruchom rejestr wejdz w pole hkey+users i odszukaj ścieżkę do software - ścieżkę tę należy wstawić tak by rejestr mógł ją odszukać i dopisać wartości.

5. Jak masz wedytowany plik to zapisz go jako txt , następnie zmień rozszerzenie na reg.

6. Jak naciśniesz plik reg , który utworzyłeś - dwukrotnie to system dopisze licencje do rejestru i będziesz miał dokonaną aktywację.

Prościej wytłumaczyć się nie da - działa , bo sprawdzałem na swoim kluczu.

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
557

Tak jak napisałeś zrobiłem. Wprowadza zmiany w Edytorze rejestru. Ale po uruchomieniu programu znikają dane.
Widzę ponadto, że w edytorze rejestru "main" brak wprowadzonych danych. Może tego brakuje? Co tu wpisać.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851

U mnie też nie przyjmuje kodu i trik z rejestrem również nie działa :(

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3

Już wiem problemem są dane , które posiadasz po instalacji , więc najpierw musisz usunąc to co masz w rejestrze w tym katalogu PDFPrSptMrgImage czyli najeżdzasz na katalog i naciskasz prawy przycisk myszy i robisz skasuj, potem aktywujesz ten plik reg, a potem system sam ci dopisuje brakujące dane. Sprawdziłem tak to działa. Ale nie wiem , czy z kluczem, który nie był aktywowany - Spróbujcie

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851

Niestety to nie działa. Po usunięciu dopisują się takie same dane. Wczoraj sprawdziłem nawet na maszynie wirtualnej i innego klucza też nie przyjęło :scratch

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3

Prawdopodobnie u mnie to działa, dlatego, że dokonałem aktywacji swojego klucza i wtedy system pobiera dane klienta. Więc klucze są indywidualne.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583

Podmiana wartości w rejestrze też mi nic nie dała. Program po odpaleniu zmienia wartości. Chyba nie obędzie się bez napisania do supportu. Ciekawe, że kiedyś miałem podobne problemy ze Sketch Drawer od SoftOrbits. Nie przyjmował licencji dopóki nie zainstalowałem go w domyślnej lokalizacji na dysku C. Nie wiem, może o to chodzi? :scratch

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97

Ja dokonałem aktywacji klucza 2 dni temu.
Dziś sprawdziłem czy program da się zarejestrować wygenerowanym wtedy kluczem.
Wszystko poszło bez problemów.

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2

Wczoraj instalowałem ten soft i faktycznie z dołączonego pliku instalatora nie przyjmowało kodu. Więc, w dole okienka aktywacji gdzie było miejsce na maila, podałem swój adres. Przysłali mi inny klucz, którym bezproblemowo zarejestrowałem program do pełnej wersji. :piwko

Do góry