... a nie prościej zwyczajnie pobrać wersję portable ... ? 

Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
... a nie prościej zwyczajnie pobrać wersję portable ... ?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie, nie prościej. Ściągnij sobie wersję portable i jeśli będziesz miał taką wersję:... a nie prościej zwyczajnie pobrać wersję portable ... ?
tworzenie wersji portable:
1. wypakować np. 7-zipem plik wykonywalny i uruchomić program
2. przerzucić pliki z powstałego folderu w 'Moje dokumenty' do folderu z programem
3. do tego samego folderu wrzucić plik Portable.sig i jeśli ktoś chce to słownik polski do folderu 'Dictionaries'
4. skasować zbędne pliki, np. 'Uninstall.exe'
5. gotowe
do pobrania
Trochę kombinujecie. Wystarczy ściągnąć instalator podany przez Camela, rozpakować, wyrzucić zbędne rzeczy, a zawarty w folderze plik AllMyNotes.sig możecie nazwać Kupag.sig czy jakkolwiek, a i tak program będzie działał. Jedyna różnica polega na tym, iż jeśli plik będzie nazywał się Portable.sig to pliki typu baza .dbb utworzone będą w tym samym folderze, co plik wykonywalny. W przeciwnym wypadku program utworzy folder AllMyNotes w folderze Dokumenty i tam będzie wrzucał te pliki.1. Stworzyć folder, a w nim plik Portable.sig
2. Zainstalować program w ten folder, wtedy wszystkie pliki będą w tym folderze, a nie w 'Moje dokumenty'.
3. Dalej tak, jak wyżej![]()
Można wykorzystać takie portable, ale trzeba mu podmienić plik wykonywalny AllMyNotes.exe z promocyjnego instalatora.Nie, nie prościej. Ściągnij sobie wersję portable i jeśli będziesz miał taką wersję:
![]()
to dam Ci polubienie. Jeśli nie - Ty polubisz tego posta. Stoi?
Nie, nie prościej. Ściągnij sobie wersję portable i jeśli będziesz miał taką wersję:
![]()
to dam Ci polubienie. Jeśli nie - Ty polubisz tego posta. Stoi?
oczywiście że łatwiej, ale jeśli wersja promocyjna będzie wyłącznie instalacyjna, to i tak trzeba będzie trochę wysiłku... a nie prościej zwyczajnie pobrać wersję portable ... ?![]()
napisałem wypakować a nie zainstalować nie bez kozery ... po instalacji zostaje więcej śmieci w rejestrze ...1. Stworzyć folder, a w nim plik Portable.sig
2. Zainstalować program w ten folder, wtedy wszystkie pliki będą w tym folderze, a nie w 'Moje dokumenty'.
3. Dalej tak, jak wyżej![]()
skopiować plik czy przerobić nazwę ... oto jest pytanieTrochę kombinujecie. Wystarczy ściągnąć instalator podany przez Camela, rozpakować, wyrzucić zbędne rzeczy, a zawarty w folderze plik AllMyNotes.sig możecie nazwać Kupag.sig czy jakkolwiek, a i tak program będzie działał. Jedyna różnica polega na tym, iż jeśli plik będzie nazywał się Portable.sig to pliki typu baza .dbb utworzone będą w tym samym folderze, co plik wykonywalny. W przeciwnym wypadku program utworzy folder AllMyNotes w folderze Dokumenty i tam będzie wrzucał te pliki.
bene w progam ostatniej promocji aktywował licencję na BitsDuJour, a nie konkretnego użytkownika, jak w Twoim przypadku... Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa...![]()
Podana wersja Portable nie była Lite, bo takiej nie ma. Jest to trial 30-dniowy i można go aktywować na wersję Deluxe. Natomiast masz rację co do licencjibene w progam ostatniej promocji aktywował licencję na BitsDuJour, a nie konkretnego użytkownika, jak w Twoim przypadku.
więc albo wysyłałeś maila do twórcy albo masz program z innej promocji.Wersja portable do której podałeś linka była wersją lite bez aktywatora, więc Twoja rada niezbyt była pomocna.
Deluxe license for YouTubers
Make a review of AllMyNotes Organizer, put it up on your YouTube channel, include a link to our web-siteZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!, and contact us to claim your Deluxe license at no cost.
AllMyNotes Organizer Deluxe v3.35 lifetime
AllMyNotes Organizer Deluxe v3.39 lifetime
Pobierz zZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!, program zarejestrowany.
Promo dostępne do soboty 20.03.2021.