Instalka programu z SOS z pominięciem tego ich "Asystenta pobierania"
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Could you write in a smaller font?Ant Download Manager v 1.7.5:
[QUOTE = "Grandalf, post: 251129, member: 14084"] Could you write in a smaller font? [/ QUOTE]
Its Ok now Grandalf
Ant Download Manager v1.7.x for FREEN
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Norton Internet Security warns ; this promo installer does not have a valid digital signature !U mnie w dalszym ciągu na Firefoxie z banku ściąga pliki html. zamiast pdf... Dodatkowo często zamyka przeglądarkę... Jakieś pomysły?
Zainstalowałem testowo. Program nic nie dodaje, jeśli się wybierze instalację użytkownika (wtedy można odznaczyć co się chce). A integrację z przeglądarkami można dodać później w ustawieniach.Moim zdaniem to wielkie g....
tentel_ventel -wydaje mi się że ten program dodaje pup
Zgadzam się tylko że już po instalacji coś tam wrzuci od siebie a zrób coś dla mnie i przeskanuj kompa teraz jak go masz AdwCleaner a pup to chyba na vir..ci nie znajdzie ?Zainstalowałem testowo. Program nic nie dodaje, jeśli się wybierze instalację użytkownika (wtedy można odznaczyć co się chce). A integrację z przeglądarkami można dodać później w ustawieniach.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!pokazuje 0/65
Program nie ma co wrzucać Zajrzyj do spojlera i się przekonaj:Zgadzam się tylko że już po instalacji coś tam wrzuci od siebie a zrób coś dla mnie i przeskanuj kompa teraz jak go masz AdwCleaner a pup to chyba na vir..ci nie znajdzie ?
Giveaway limitations:
This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use
No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
Last term of the installation\reinstallation is 30 April 2018
GIVEAWAY RULES: We have unlimited number of licenses but hurry up and download product for free before this great offer expires!
To get your serial key please share this offer on social network or wait 300 seconds.
Note that the giveaway version must be downloaded and installed by 30 April 2018. While the build does not have any functional limiations, it does not come with free updates to the next versions.