Kamelka napisał:AOMEI Backupper Pro v3.2
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Promo dostępne jeszcze przez niedzielę.
Kamelka napisał:AOMEI Backupper Pro v3.2
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
sowa napisał:No nie... nie przyjmuje klucza... wcześniej problem z WC365, teraz z AB
Trudno, kląć nie będę... chociaż od dłuższego czasu poluję na wersję pro![]()
Wszystko działa poprawnie włącznie ze spolszczeniem z naszego forum :http://programyzadarmo.net.pl/tluma...-t-umaczenie-spolszczenie-t25713.html#p198638sowa napisał:No nie... nie przyjmuje klucza... wcześniej problem z WC365, teraz z AB
Trudno, kląć nie będę... chociaż od dłuższego czasu poluję na wersję pro![]()
Jeżeli utworzyłeś nośnik ratunkowy bazujący na Linuksie to może tak się zdarzyć. Proponuję skorzystać z drugiej opcji i nagrać nośnik bazujący na WinPE, to zdecydowanie lepsza opcja i dająca więcej możliwości. Możesz nie tylko przywracać dane ale także tworzyć kopię zapasową nie instalując softu na PC.tedi13 napisał:Witam!
No program super, ale niestety u mnie "nośnik ratunkowy" utworzony w programie, nie czyta moich dwóch największych dysków ( Silicon Power) i d..a zbita. Może miałby ktoś jakiś pomysł ? Byłbym wdzięczny.
helium napisał:Jeżeli utworzyłeś nośnik ratunkowy bazujący na Linuksie to może tak się zdarzyć. Proponuję skorzystać z drugiej opcji i nagrać nośnik bazujący na WinPE, to zdecydowanie lepsza opcja i dająca więcej możliwości. Możesz nie tylko przywracać dane ale także tworzyć kopię zapasową nie instalując softu na PC.tedi13 napisał:Witam!
No program super, ale niestety u mnie "nośnik ratunkowy" utworzony w programie, nie czyta moich dwóch największych dysków ( Silicon Power) i d..a zbita. Może miałby ktoś jakiś pomysł ? Byłbym wdzięczny.
kamilow2005 napisał:Witam a ja natomiast mam problem z zarejestrowanie kluczyk od giveawayoftheday nie działa pokazuje błędny numer licencji
Spolszczenie do najnowszej wersji znajduje się w odpowiednim dziale.bene napisał:spolszczenie pasuje z wersji 3.5![]()