ApowerPDF v5
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
4.1.0326
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Podobny problem opisano tutaj:W Outlook brak podglądu dokumentu pdf. Dostaje komunikat: "Nie można wyświetlić podglądu pliku, ponieważ brak zainstalowanego programu podglądu pliku". Po kliknięciu na miniaturkę pdf jestem przeniesiony do Apower PDF. Troche to irytujące. Brak jakiegoś pluginu?
ApowerPDF v5Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!4.1.0326
Bardzo dobry kombajn. Ciekawostka. Licki są na rok, ale jak pisał kilka postów wyżej [B]antbil007[/B] zachowując pewne warunki możemy cieszyć się softem 2,5 roku. Możemy!!! Do dzisiaj miałem lickę do 13.12.2022 (to samo konto było do innej aplikacji Apower i kiedyś się zsumowało) Dzisiaj wpisałem kod z tej promo (Account - My Account - Redemption Code) no i licka przedłużyła się o kolejny rok do 13.12.2023.
Wysłałem łącznie 4 wiadomości od 2 października, łącznie z forum. Zero odpowiedzi... Wracam do PDF Expert 12, wsparcie super. W lipcu zmieniłem laptopa i klucz z promocji nie wchodził. Napisałem maila do wsparcia i w ciągu 12 godzin bez żadnego problemu dostałem nowy klucz. Działa. I to jest wsparciePodobny problem opisano tutaj:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Został on rozwiązany przez producenta poprzez wpisy rejestru. Może warto napisać do ApowerPDF lub na ichZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ten program ma takie wsparcie jak jego interfejs, czyli dno. Przyznam że dawno nie widziałem takiego gniota. Szkoda sobie nim zawracać głowę.Wysłałem łącznie 4 wiadomości od 2 października, łącznie z forum. Zero odpowiedzi... Wracam do PDF Expert 12, wsparcie super. W lipcu zmieniłem laptopa i klucz z promocji nie wchodził. Napisałem maila do wsparcia i w ciągu 12 godzin bez żadnego problemu dostałem nowy klucz. Działa. I to jest wsparcie