Będzie odrzucać jeśli się nie zmieni 1 wpisu w rejestrze.Już kilka takich promocji było i zawsze po zmianie ( z wartości 2 która jest domyślnie na 1) klucz łykało.
U mnie dokładnie tak samoEmmers napisał:Ja niestety klucza nie dostałem. Stanęło w miejscu na POPROŚ O KLUCZ DO PEŁNEJ WERSJI i do widzenia...
Nie dla psa kiełbasa, nie dla nas te kluczesheriff napisał:a dla mnie jeszcze lepiej rano mialem klucz na koncie ashapoo ponoc do pelnej ale pokazalo trial 40 dni teraz zaglodam klucz wcielo jak kamfora z mego konta zeby bylo smieszniej
pytanie co stalo sie z kluczem
![]()
![]()
??
Powiem tak wszedłem przez proxy (Austria) końcówka maila. euKamelka napisał:Nie dla psa kiełbasa, nie dla nas te kluczesheriff napisał:a dla mnie jeszcze lepiej rano mialem klucz na koncie ashapoo ponoc do pelnej ale pokazalo trial 40 dni teraz zaglodam klucz wcielo jak kamfora z mego konta zeby bylo smieszniej
pytanie co stalo sie z kluczem
![]()
![]()
??
![]()
sheriff napisał:konto mam ale problem jest ze klucz wcielo byl i sie z konta zmyl
rano jeszcze byl teraz juz go niema
![]()
Rozumiem teraz,sheriff napisał:powiem tak rano klucz byl ale maila nie bylo teraz wchodze ani klucza ani maila - wiec odpuscilem se juz![]()
![]()
![]()
Tak,ze z tą darmowoscią to nie do końca........Uwaga:
W "Adobe Photoshop CS2" została opublikowana w 2005 r. w wersji programu, która udostępniła do bezpłatnego pobrania dla istniejących klientów producenta. Ponieważ zestaw wsparcie i serwery aktywacyjne zostały zamknięte, wymagane przykładem nowego numeru seryjnego instalacji można znaleźć na stronie internetowej firmy Adobe, tuż obok linku pobierania programu. Adobe informuje, że pobieranie oprogramowania i korzystanie z numerami seryjnymi przez ludzi, którzy nabyli program w przeszłości, ani w Adobe bezpośrednio lub od autoryzowanego dealera, jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich firmy Adobe.