ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ale cudo. Program :ok Z pozycji unistallera programów można nawet przeglądarkę Internet Explorera odinstalować, albo odtwarzacz systemowy Windows Media Player, jak ktoś inny używa. :piwko
Godny pochwały jest także w tym programie moduł Internet Optimizer. Można nim optymalizować automatycznie lub ręcznie. W tym drugim przypadku trzeba mieć jakąś wiedzę na ten temat. Bo różnych ustawień jest przesadnie dużo. Takie optymizatory internetu jak: Ashampoo Internet Accelerator 3 lub moduł w programie Kerish Doctor 2014 to raczej dla niewybrednych. :)

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Wszystko się zgadza. Mimo zjachania tego programu przez użytkowników za wygląd to program dalej robi to co robił wcześniej. Czyli świetnie optymalizuje system. Przewyższa wiele programów z tej półki. A wygląd swoją drogą, kwestia przyzwyczajenia. Jeśli ktoś ma jakieś opory to warto przetestować.
(Oczywiście to tylko moje zdanie a ktoś może mieć całkiem odmienne. :gwizdek )

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
ard napisał:
Godny pochwały jest także w tym programie moduł Internet Optimizer. Można nim optymalizować automatycznie lub ręcznie. W tym drugim przypadku trzeba mieć jakąś wiedzę na ten temat. Bo różnych ustawień jest przesadnie dużo.

Przecież ten moduł jest dostępny jako oddzielny, darmowy program Auslogics Internet Optimizer od dawna.
Chyba, że dopiero będąc w płatnym pakiecie narzędzi zyskuje :sarkazm.
Trochę się nim bawiłem (automatycznie i ręcznie) i nie zauważyłem zmian na lepsze.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11527
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Promocja podana przez Mirko dalej aktywna.

Do góry