Avanquest Expert PDF 8 Professional za darmo

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ręcznie usunąłem 19 plików DEU z folderu C:\Program Files\Avanquest\PDF Experte 8 Professional i mam już program po angielsku. Dzięki za promocję i wszelkie wskazówki.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Problem jest istotnie przy ponownej instalacji Expert PDF 8 w systemie, gdzie był już instalowany. Promo jest bodajże na 6 miesięcy, później żadne kluczyki z promocji nie działają - błąd rejestracji (jeśli ktoś się zagapił i w porę pewnej biblioteki nie podmienił).
Użycie Wise Program Uninstaller do usunięcia Expert PDF 8 załatwia sprawę (forced uninstall), można ponownie zainstalować - działa ten sam kluczyk, a podmiana .dll załatwia wydłużenie licencji ad usrandum.

I rzecz najważniejsza - po instalacji wyłączyć bezwzględnie opcję "update". Straci się licencję i zabawa zaczyna się od nowa.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Procedura instalacji:

1. Użyć wise program unistaller i usunąć Expert PDF 8 w trybie "forced uninstall", z wszystkimi wpisami.
2. Zainstalować program w wersji, do której był serial w promocji: 8.0.350 - nie uruchamiać.
3. Wymienić bibliotekę snapu.dll (zastąpić). To specjalna wersja, ale łatwa do znalezienia. :)
4. Uruchomić Expert PDF, zarejestrować, wyłączyć aktualizację.
5. Dla porządku można jeszcze sobie doinstalować polski OCR i flagę, ustawić domyślne rozpoznawanie w pdf jako tekstu w języku polskim - i cieszyć się.

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
NIestety, odinstalowanie nastąpiło dawno temu systemowo,
teraz uruchamiając jakąkolwiek instalkę, nawet Emmersa
wyrzuca na początku instalacji że nieprawidłowy klucz instalacji.
W/w dll'a nie mam w systemie.
Rejestr oczyszczony z wpisów Avanquest, nic nie pomaga :(

Pozdrawiam

Krzysiekk

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Podaj namiary na snapu.dll. Nigdzie nie mogę znaleźć tego "łatwo" dostępnego pliku

Do góry