AVG Internet Security 2013 / 2014 za darmo

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5059
Re: AVG Internet Security 2013 za darmo

Z ciekawości zaistalowałem, bo z pełnym pakietem od AVG jeszcze styczności nie miałem. Wszystko hula bardzo ładnie, Trial to 374 dni, a jego "obecność" w kompie praktycznie nieodczuwalna. Po bardzo szybkim pełnym skanie, coś tam nawet znalazł i usunął, IS ma też w sobie pakiet optymalizacyjny. Dzięki OXY za promo ;)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354

dzis aktywowalem i jest ok 374 dni wielkie dzieki za promocje :szef :ok :piwko :)

A

Anonymous

OXY świetna promocja!

Wie ktoś jak się pozbyć dolnego komunikatu, że używamy wersji próbnej (rok, ale zawsze trial)? Da się to gdzieś wyłaczyć?

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234

Kaiser napisał:
OXY świetna promocja!

Wie ktoś jak się pozbyć dolnego komunikatu, że używamy wersji próbnej (rok, ale zawsze trial)? Da się to gdzieś wyłaczyć?

W ustawieniach programu wyłączamy opcje autoochrony,następnie z folderu "banners" w lokalizacji instalacji usuwamy foldery "trial" i "trial.smb". Pamiętaj o włączeniu autoochrony po tym działaniu.

A

Anonymous

bez@ nazwy napisał:
Kaiser napisał:
OXY świetna promocja!

W ustawieniach programu wyłączamy opcje autoochrony,następnie z folderu "banners" w lokalizacji instalacji usuwamy foldery "trial" i "trial.smb". Pamiętaj o włączeniu autoochrony po tym działaniu.

To stary sposób, przy aktualizacji programu (programu, nie definicji) wszystko wróci na swoje miejsce :D

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
231

Ciekawe do kiedy można instalować, bo tak wychodzi, że licznik zaczyna odliczać od momentu instalacji.
Ja instalowałem w środę 26 czerwca i też miałem magiczne 374 dni :jezyk

Na starej maszynie z pentium 4 i XP całkiem lekko śmiga.
Zastanawiam się czy na lapku z WIN 8 64bit nie zmienić Outposta Security na pakiecik AVG?

Oniketek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Powiem Tak miałem Trust Port ,był fatalnym, istnym zamulaczem na procesorze 2x1.8 .Potem miałem Comodo,początkowo było super,a później procesor zjadał do 100% .Teraz mam AVG z tej promocji i jestem pozytywnie zaskoczony,szybki i skuteczny program internet security :) .

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok

Oniketek co ty za reklame sitku AVG robisz?Pracujesz w dziale sprzedaży czy co?
Trustport w każdym teście znajduje się w czołowce w przeciwieństwie do AVG ... a twierdzenie że Trustport zamula a AVG nie , jest poprostu śmieszne.. na starym 6-letnim lapku Turion x2 1, 6 ghz + 1 ,5 gib ramu śmiga aż miło , po zainstalowaniu AVG nie jest już tak miło, co do Comodo ...lekki i fajny jak się go odpowiednio skonfiguruje.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64

Panowie nie licytujmy się co jest zamulaczem a co nie. Bo zaraz nam się wywiąże dyskusja jak na portalu dobre programy w komentarzach :szef
A co do AV to wszystkie są jednakowo dobre a ich skuteczność ostatecznie i tak zależy od użytkownika komputera :hippie

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23

AVG Internet Security 2013 zainstalowany dziś, dosłownie przed chwilą. Licencja 374 dni. Cieszmy się wieczną instalką.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29512
Miasto
Trololololo

jak jeszcze raz jakiś mądrala (piszę do tego któremu usunełem post) poda kluczyk nie w tagu code to wylatuje z forum.Klucze podajecie w tagu code a najlepiej w formie obrazka, dlaczego akurat tak ?? łatwo się domyślić.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354

:p :pala :hippie moze niewiedzial ze sie podaje w tagu :szef

szawer4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1

a nie wiedział; sooorrryyy!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Witam !

Z rosyjskiej stronki dla zainteresowanych na rok za darmo :D

Link do pobrania :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Klikamy na napis ze strzałką na dół i mamy 32 Bit albo na 64 x i mamy 64 bitowy

Więcej o tym tu :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
454

Plik instalatora jest taki sam co podał "OXYGEN THIEF", linki w pierwszym poście w nadal są aktualne.

Do góry