AVG PC TuneUp 2015 za darmo na rok

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Komu się nie udało, polecam Kerish Doctor 2016 z ostatniej promocji. Świetny i bezpieczny program, urzekł mnie bardziej niż Tune Up. Najfajniejszą wersją Tune Up była dla mnie 2009. Późniejsze dodawały procesy w tle. W Kerishu jest możliwość ustawienia opcji na żądanie lub w czasie rzeczywistym. Mnogość ustawień. Polecam!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

grummer napisał:
Komu się nie udało, polecam Kerish Doctor 2016 z ostatniej promocji. Świetny i bezpieczny program, urzekł mnie bardziej niż Tune Up. Najfajniejszą wersją Tune Up była dla mnie 2009. Późniejsze dodawały procesy w tle. W Kerishu jest możliwość ustawienia opcji na żądanie lub w czasie rzeczywistym. Mnogość ustawień. Polecam!

Kerish łamie ten AVG i to pod każdym względem :szydera

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
jorn napisał:
grummer napisał:

Kerish łamie ten AVG i to pod każdym względem :szydera

Potwierdzam, używam Kerish Doctor prawie od roku.

A

Anonymous

Radzę nie używać żadnych "polepszaczy" do czyszczenia rejestru w super-szpiegu 10.On jest delikatny jak 15 latka.Każdy tego typu soft wcześniej czy później rozwala rejestr.

A

Anonymous

Hornet napisał:
Radzę nie używać żadnych "polepszaczy" do czyszczenia rejestru w super-szpiegu 10.On jest delikatny jak 15 latka.Każdy tego typu soft wcześniej czy później rozwala rejestr.
Normalnie bym się zgodził, bo sam nie jestem fanem tego typu programów jednak w tym wypadku pozwolę się nie zgodzić
Kerish Doctor jest k a p i t a l n y m programem którego bazy są aktualizowane baardzo często ( w pewnym sensie mozna to porównać do aktualizacji AV, z tym ze tutaj bardziej chyba chodzi o możliwe błędy w systemie :zawsty ) i cholernie bogtym w przydatne funkcje i co istotne bezpieczny... na 10 tce sprawuje sie super :ok
Hornet sam sprawdź :guma
genetalnie Kerish to zupełnie inna liga... i inny temat
nie ma na dziś konkurencji :guma

A

Anonymous

jorn napisał:
na 10 tce sprawuje sie super :ok
Od kiedy go używasz ? Od roku ?? Zapisz sobie w fonie dzisiejszą datę i wrócimy do tematu...powiedzmy jak zacznie się wysyp czereśni :dziwak .

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Używałem TuneUP Utilities od 2009r. i teraz zgadzam się ,że to już inny program... gorszy. Zainstalowałem z tej promocji, problem z rejestracją a potem duży problem z odinstalowaniem...duuuży...w tle w ujjj procesów i trzeba było wszystkie wyłączyć coby wykasować resztki po programie...daje do myślenia, nie wracam...

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37001
Re: AVG PC TuneUp 2015 za darmo

AVG PC TuneUp 2015. 30.000 licencji dla czytelników CHIP
Szczegóły na stronie:

Oferta ograniczona terytorialnie,przy rejestracji programu użyć proxy.

Do góry