Avira Internet Security 2013 za darmo

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Re: Avira Internet Security 2013 (za darmo przez okres 24 mi

OXYGEN THIEF napisał:
jakby się uprzeć to można było by napisać do Aviry niech jakoś online zablokują licencję i moze pozamykają te pseudo stronki z promocjami.
Ztego co widziałem tylko na hiszpanskiej stronie jest
,a reszta pokasowała
3vamm0B.jpg

widocznie lubią koniki :p

A

Anonymous

vonz napisał:
Kaiser napisał:
Plik z licencją ma nazwę hbedv.key i automatycznie kopiowuje się podczas instalacji do folderu (za)instalowanej Aviry.
Ja się dziwię tyle jest fajnych promo na porządne pakiety ,a tu tyle osób się uparło na Avirę (...)

Bo Avira to znakomity antywirus, więc nie ma co się dziwić :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30057
Miasto
Trololololo
fajny fajny tylko mało u nas doceniany :(

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7

Kaiser napisał:
vonz napisał:
Kaiser napisał:
Plik z licencją ma nazwę hbedv.key i automatycznie kopiowuje się podczas instalacji do folderu (za)instalowanej Aviry.
Ja się dziwię tyle jest fajnych promo na porządne pakiety ,a tu tyle osób się uparło na Avirę (...)

Bo Avira to znakomity antywirus, więc nie ma co się dziwić :klawik.
gdyby to inaczej wyglądałó/legalnie/ :ok
ale w tym przypadku ??

A

Anonymous

Fajna może i była ale kilka/kilkanaście lat temu. Konkurenci poszli do przodu, a avira jak stanęła tak stoi. A kto stoi w miejscu ten się cofa :szydera

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44702
Miasto
Gdzieś w Polsce
Patrząc na promo Aviry, od samego początku widać było, ze temat gorący jak wcześniejszy Tadka. Ale plus w całości, ze możemy o tym podyskutowac. Ja trzymam się od tego z daleka.

A

Anonymous

marsellus napisał:
Fajna może i była ale kilka/kilkanaście lat temu. Konkurenci poszli do przodu, a avira jak stanęła tak stoi. A kto stoi w miejscu ten się cofa :szydera

Nie zgodzę się; owszem było kilka problemów (partnerstwo z Uniblue, teraz z Ask.com, kompatybilność z Windows 8), ale zawsze był lekki, nieprzebajerowany z bardzo dobrą wykrywalnością.

Do góry