Biuro Balesio FILEminimizer Office za darmo !

husky10

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Czy jest może do tego jakieś spolszczenie ?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
tlumaczenia-f24/spolszczenie-fileminimizer-office-7-t26564.html

SpolszczenieFILEminimizer-Setup.jpg

Tadek 47

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jak do tej pory, wszystkie tłumaczenia Emmersa były ekstra, za co wielkie dzięki.
Lecz to do Fileminimizera, przynajmniej u mnie na Windows 7 x 64 nie instaluje się.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Tadek 47 napisał:
Jak do tej pory, wszystkie tłumaczenia Emmersa były ekstra, za co wielkie dzięki.
Lecz to do Fileminimizera, przynajmniej u mnie na Windows 7 x 64 nie instaluje się.
A powinno bez problemu, chyba że zainstalowałeś program w innej lokalizacji niż domyślna.
Możesz to zrobić również inaczej , zainstalować spolszczenie np. na pulpicie i przenieść plik wykonywalny który tam się zainstaluje (FILEminimizer.exe) do lokalizacji oryginalnej nadpisując (zamieniając) oryginalny FILEminimizer.exe(w wersji angielskiej)

Tadek 47

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Lokalizacje wybrałem właściwą (zresztą sama się wybrała, ja tylko zerknąłem czy jest dobrze), pomogła podpowiedź z zainstalowaniem na pulpicie i zamianie pliku wykonywalnego exe, wielkie dzięki.
Tak na marginesie, szukałem gdzie się podział plik z instalacji spolszczenia, i już mam odpowiedź, umieścił się w folderze z włoskim językiem.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Tadek 47 napisał:
Lokalizacje wybrałem właściwą (zresztą sama się wybrała, ja tylko zerknąłem czy jest dobrze), pomogła podpowiedź z zainstalowaniem na pulpicie i zamianie pliku wykonywalnego exe, wielkie dzięki.
Tak na marginesie, szukałem gdzie się podział plik z instalacji spolszczenia, i już mam odpowiedź, umieścił się w folderze z włoskim językiem.
???

Do góry