Otrzymany kupon został pomyślnie aktywowany zgodnie z podaną procedurą,lecz dalej wyświetlają mi się reklamy w moim skype.Czy wymagane są jakieś dodatkowe opcje,aby to uaktywnić? Pomocy,Szanowni !
a oto wiadomość od Skype :
""Dziękujemy za skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta Skype.
Przykro mi, iż pomimo posiadanego przez Pana Skype Premium, reklamy w Pana aplikacji nadal się wyświetlają. Rozumiem Pana frustrację.
Nazywam się Karolina i z chęcią wyjaśnię Panu tę kwestię.
Reklamy nadal będą się pojawiały w Pańskiej aplikacji, ponieważ Skype Premium na Pana koncie to wersja promocyjna, która nie obejmuje usunięcia reklam.
Mam nadzieję, że powyższa wiadomość w pełni odpowiada na Pana zapytanie. Gdybym mogła w czymś jeszcze pomóc, bardzo proszę o kontakt z naszym działem.
Z poważaniem,
Karolina S.
Dział Obsługi Klienta Skype """
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.