BitDefender Internet Security 2012 na rok za darmo !

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
pkolasa, wysłałam ci na PW :jezyk

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30826
Miasto
Trololololo
Pewnie te problemy są spowodowane ogromną ilością żądań, :dziwak :wariat :jezyk

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
U mnie podobnie, sprawdziłem kilka skrzynek i przeglądarek - trzeba czekać. Ciekawe czy promo będzie tak długo dostępne jak zapewniają!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30826
Miasto
Trololololo
Ciekawe czy mają określoną ilość promocyjnych kluczy,czy może niema tu limitu. :scratch

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jeśli jest limit kluczy to data jaka widnieje jest lekko przeszacowana ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30826
Miasto
Trololololo
To zależy, przecież ta promocja jest dla czytelników gazetki.Gazetka wychodzi w jakimś tam określonym nakładzie.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
IMO, jeśli ta promocja jest skierowana do czytelników to po jaki grzyb przygotowywać ogólnodostępną stronę, a nie dołączyć do gazety odpowiednio spreparowaną instalkę?

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Char, wysłałam ci na PW :jezyk

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30826
Miasto
Trololololo
To już pytanko do nich, zresztą masa takich promo była.Link do promo pewnie był w gazetce a ktoś po prostu go udostępnił w sieci.Swoją drogą dbają o niemiaszków.Roczna licencja na BitDefender Internet Security 2012 pakiet IS wysokiej klasy :dziwak :ok

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Char napisał:
IMO, jeśli ta promocja jest skierowana do czytelników to po jaki grzyb przygotowywać ogólnodostępną stronę, a nie dołączyć do gazety odpowiednio spreparowaną instalkę?
Nie podpowiadaj im! :D Jak dołączą Niemiaszkom instalkę to będziemy mogli o kluczyku pomarzyć :D

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Poczekamy zobaczymy.Na razie śmiga bezproblemowo.Nie zauważyłem spowolnienia systemu względem wcześniej zainstalowanej Vipre. Jednak net spowolniony odczuwalnie.Wirtualna Polska np. otwiera się ale żadnego obrazka nie wczytuje. Czy po instalacji trzeba aktywować konto na ich stronie?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30826
Miasto
Trololololo
W ustawieniach odznacz 1 opcję i neta nie będzie spowalniało, niestety nie pamiętam jej nazwy. :szef

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję Olga! :zawsty :piwko Nie śmiałbym im nic takiego podpowiadać, nie jestem :wariat. Oxy masz rację - to jedna wielka, masowa i przede wszystkim darmowa reklama. Życzyłbym nam, aby nasze periodyki tak nas dopieszczały jak sąsiadów zza Odry ;)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
bez@ nazwy napisał:
Poczekamy zobaczymy.Na razie śmiga bezproblemowo.Nie zauważyłem spowolnienia systemu względem wcześniej zainstalowanej Vipre. Jednak net spowolniony odczuwalnie.
Zupełnie tak samo miałem na 2010 i 2011. Komp działał ok, ale net to przymulał. Jest tam opcja ochrona sieci czy jakoś tak -> trzeba to wyłaczyć i wszystko smiga. FW działa, nie działa skanowanie linków i AV nie skanuje na bieżąco pakietów sieciowych.

Do góry