BitDefender Internet Security 2012 na rok za darmo !

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Hej,
Ja mam podobny problem, od wczoraj próbuję ale bez rezultatu, więc jeśli ktoś miałby jeszcze zbędny kodzik na oddanie w dobre ręce to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam

krasnystaw2008

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja również chętnie przyjmę jedną licke.Jakby ktoś byłby taki miły i podzielił się ze mną to będę wdzięczny. :)

mehiel

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ja tak samo :)

A

Anonymous

nevosz
k1ub2a
krasnystaw2008
mehiel

Zaraz wam wyślę na PW :dziwak :klawik.

EDIT.
I poszło :jezyk

mehiel

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki :piwko

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Mam juz serial dzieki marsellusowi!! Pozdrawiam gorąco!

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od wczoraj próbuje uzyskać licke i nic csały czas to samo . Może ktoś się podzieli jak ma za dużo licek . Będę wdzięczny

E

elefante

witam dam licke BitDefender Internet Security 2012 w zamian za licke Emisisoft Anti-Malware 6.0 na rok

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
elefante napisał:
witam dam licke BitDefender Internet Security 2012 w zamian za licke Emisisoft Anti-Malware 6.0 na rok
Temu obywatelowi podziękujemy.... Do czego to doszło, że za darmo coś dostał to jeszcze śmie żądać na wymiane ....Ludzie bądźcie jakoś bezinteresowni....

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
A od kiedy bije ważnośc licencji.... od dnia zarejestrowania i otrzymania klucza od producenta czy może od dnia pierwszej aktywacji....?

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
sebastian1988 napisał:
elefante napisał:
Temu obywatelowi podziękujemy.... Do czego to doszło, że za darmo coś dostał to jeszcze śmie żądać na wymiane ....Ludzie bądźcie jakoś bezinteresowni....

seba, daj spokój, chłopina chce się wymienić, co w tym złego. Gorzej jak by chciał oddać w promocyjnej cenie np. za 100 zeta. :dziwak
Poza tym nie wiadomo czy ta promo jeszcze odpali. :ukłon

xyz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hej, hej. Wyśle mi ktoś licencje na priva? Z tego co wiem jest ona na 3PC, więc dobrze jak by była nowiutka :). Pozdrawiam.

Do góry