Bitdefender Internet Security 2012 za darmo (12 miesięcy)

krzysmat94

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Re: Bitdefender Internet Security 2012 za darmo (12 miesięcy

Witam
Klucz który odtrzymałem niestety został zablokowany przez bitdefendera.
Zostałem bez antywira.
Może ktoś podratować kluczem?? :dziękuję

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76

Podejrzewam, że sporo kluczy zostanie zablokowanych, nie wiem czy jest sens się bawić.
Z pakietów to zerknij na zone alarm - ma dość ciekawy darmowy pakiet ponoć w oparciu o silnik av od kacpra.
ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla

OXYGEN THIEF napisał:
jak zapewne zauważyłeś obie licencje masz na koncie

Oxy te z australijskiej promocji połączyłem a tych dwóch nie da rady ,zalogowałem się na twoje konto i są obydwa klucze ale działają jako pojedyncze , albo jeden albo drugi ,nic się nie dzieje ważne że działają wygląda na to że z różnych promocji nie da się połączyć.

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla

Conti napisał:
Czyli żeby zadziałało, to teoretycznie trzeba wejść na stronkę bitdefendera poprzez australijskie proxy, .

Wejście na stronę Bitdefendera poprzez australijskie proxy i utworzenie konta nic nie daje przynajmniej z kluczami wysyłanymi do Polski , sprawdzałem wszystkie klucze : invalid.

makaew

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

witam ,czy może ma ktoś jeszcze jakiś klucz do podarowania
dzieki

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

@krzysmat94 i makaew wysyłam Wam na PW kluczyki z poprzedniego promo. Dajcie znać czy BIS przyjął klucze!

JKCovers

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Może ma ktoś do podarowania jeszcze kliczyk do tego programu?, bo aktualnie jestem bez żadnego antywirusa, bo na Kaspra mi się skończyła licka, ale i tak go już nie chcę, bo strasznie muli kompa i komputer uruchamia się sporo dłużej, mimo 4-rdzeniowego procka.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10

mam 1 klucz, kto jeszcze nie ma to pisać na PW podam
ODDANY !!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30862
Miasto
Trololololo

Masz zablokowany klucz, nie wiadomo czym oni kierowali się podczas blokowania tych kluczy (IP, dane z formularza czy coś innego.)
Zresztą ta promocja była przeznaczona dla klientów banku Westpac Bank z Australii.

A

Anonymous

xray123 napisał:
Ok, znalazłem inny klucz z jakiejś wcześniejszej promocji zainstalowałem i momentalnie pożałowałem... po ponownym rozruchu same problemy (zwiechy, problem z wył. kompa, ogólne spowolnienie) eh Wróciłem już do swojej AVIRY IS 2012 ;-)

Następny. Czy to dlatego, że program jest rumuński czy to jakaś inna fobia :ireful Ja zainstalowałem Bitdefendera po raz pierwszy. Mam Vistę czyli jak niektórzy twierdzą najgorszy system operacyjny. Bitdefender Internet Security 2012 chodzi jak burza, nic nie spowalnia i w ogóle nie ma żadnych problemów. Chyba trzeba mieć strasznie zaśmiecony system, żeby mieć te wszystkie problemy o których ludzie piszecie. Hmmm...i tyle w temacie.

A

Anonymous

@ugedej77
Zrozum że na każdej konfiguracji program może zachowywać się inaczej :dziwak U Ciebie chodzi wypas i wiedz że cieszymy się twoim szczęściem :ok u innych jest inaczej i nic na to nie poradzisz.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok

Tak prawde powiedziawszy to i ja zauwazylem ze na Viscie Bitdefender lepiej smigal niz na 7...Moze w Romanii nie mieli 7 jak go robili :)

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8

Czyli jest jakiś sposób, żeby sprawić, iż kluczyki z tej promocji zdobyte bez proxy będą działać? Czytam to, co piszecie i się zastanawiam... Aktywacja kodu przez jakieś australijskie proxy poprzez utworzenie konta na my.bitdefender.com? Czy też bezpośrednio z programu w trakcie instalacji najpierw ustawić proxy a potem wklepać kod?

Do góry