Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Program można pobrać do dnia 20.07.2014.DraaK napisał:macie czas do 19 godzina 21 czasu UTC
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ja tam mam obecnie tylko Windows Defender, który jest wbudowany w Windows 8.1, UAC ustawiony na max i czasem przewiną mi się jakieś dodatkowe programy typu NVT ERP czy AG ale i tak po chwili znikają z systemu, bo od lat nie miałem żadnej infekcji, więc nie widzę potrzeby ładowania pieniędzy w programy zabezpieczające firm trzecichOnSam napisał:Większość jak nie wszyscy, choć nie koniecznie, gonią za klientem i tak też kilka razy w roku udostępniają co nowe to wersje i rynek się kręci! Co powiecie z doświadczenia o tak cichym w PL programie jakim jest Vipre - sam mam go od jakiś 6 miesięcy bez przerw i nadal go mam. Jestem z niego zadowolony jak też z licencji kupionej w promocji, a dożywotniej.
Mam pytanie do was zorientowanych - jaki sens jest płacić takim korporacjom za takie programy, którym i tak... się przelewa z kasą, że... - jakie jest wasze zdanie?
Vipre-wcale nie jest cichym programem w PL...lata świetlne temu Oxiak organizował licki do niegoOnSam napisał:Co powiecie z doświadczenia o tak cichym w PL programie jakim jest Vipre - sam mam go od jakiś 6 miesięcy bez przerw i nadal go mam. Jestem z niego zadowolony jak też z licencji kupionej w promocji, a dożywotniej.![]()