Bitdefender Total Security za darmo (6 miesięcy i 1 rok)

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
tofana napisał:
maik76 napisał:
rejestor napisał:
Spróbuj ustawić proxy na jakieś niemieckie.Ja tak zrobiłem i kluczyk był natychmiast.
Cały czas tak próbuje i nic, z jakiego proxy i maila naklepiej wysłać?
Chyba że ktoś poratuje wolnym kluczykiem.

Idź na pocztę! :francuz
Już się zaczyna :szydera
Ale dzięki bardzo za kluczyk :piwko

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Dwa paluchy do góry na licencje. Jeśli jest na rok oczywiście. Jeśli na pół, to dziękuję.W Allegro są po 13 złotych na rok.[website]http://allegro.pl/sklep/33778936_sklep-intteroo[/website]

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
tom1133 napisał:
Witam.Jeśli ma ktoś na zbyciu kluczyk to chetnie przyjmę.

Wysyłam na PW.

A

Anonymous

wlodeusz napisał:
Dwa paluchy do góry na licencje. Jeśli jest na rok oczywiście. Jeśli na pół, to dziękuję.W Allegro są po 13 złotych na rok.[website]http://allegro.pl/sklep/33778936_sklep-intteroo[/website]
z choinki sie urwałeś ? :eek:
pisze jak byk ze na rok ... wystarczy poczytać , bo wszystko jest opisane
oczywiście jeśli chcesz kupić , nikt nie zabroni :ok

Dla "dębiących"o klucze
istnieje taki magiczny program o nazwie "SecurityKISSTunnel" i przy jego pomocy bez problemu zdobędziecie wymarzoną licke we własnym zakresie
do czego ochoczo zachęcam bo to nic trudnego :ok

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
jorn napisał:
Dla "dębiących"o klucze
istnieje taki magiczny program o nazwie "SecurityKISSTunnel" i przy jego pomocy bez problemu zdobędziecie wymarzoną licke we własnym zakresie

Zgadza się , też teraz ściągałem przed chwilą bez żadnego problemu przez SecurityKISSTunnel , ale mi ściąga tylko klucze na 6 miesięcy , nie wiem jak ściągacie na 1 rok

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
kagar54 napisał:
jorn napisał:
Dla "dębiących"o klucze

Zgadza się , też teraz ściągałem przed chwilą bez żadnego problemu przez SecurityKISSTunnel , ale mi ściąga tylko klucze na 6 miesięcy , nie wiem jak ściągacie na 1 rok

Czytaj posty po kolei. Masz podany link w temacie do tego na rok.
programy-z-promocji-freebies-f6/bitdefender-total-security-za-darmo-6-miesi-cy-i-1-rok-t16388.html#p91432

A

Anonymous

kagar54-zobacz
4805433Screen_2013.11.22_17-1-49.9.jpg

translator :
Zapraszamy do Bitdefender!

Dziękujemy za udział w naszej kampanii. Poniżej znajdziesz 12 miesięcy ważny klucz licencyjny BitDefender Total Security.
wiec jak widzisz mam klucz na 12 m-cy

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Z czego się urwałem, to mój problem, monsieur jorn!. Przeczytaj łaskawie wytłuszczony tytuł postu. Ciepło, ciepło, to w nawiasie!. Gorąco!. Nie należę do "dębiących". Jeśli ktoś da, dobrze, jeśli nie jeszcze lepiej. Bo nie trzeba się mizdrzyć z wdzięcznością. Nie tak dawno, wręczyłem jednemu z was na PW instalator pełnej wersji Wise 365 pro. Nie dostałem nawet maila z "dziękuję". Więc nie oczekuję niczego, poza odrobiną normalności!. Ja jestem na pomoc otwarty i chętny. Tego oczekuję od Was!.

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
jorn napisał:
kagar54-zobacz
4805433Screen_2013.11.22_17-1-49.9.jpg

translator :
Zapraszamy do Bitdefender!

Dziękujemy za udział w naszej kampanii. Poniżej znajdziesz 12 miesięcy ważny klucz licencyjny BitDefender Total Security.
wiec jak widzisz mam klucz na 12 m-cy

Zgadza się jorn , tego to nie widziałem , teraz już znalazłem - Wielkie Dzięki

A

Anonymous

wlodeusz napisał:
Z czego się urwałem, to mój problem, monsieur jorn!. Przeczytaj łaskawie wytłuszczony tytuł postu. Ciepło, ciepło, to w nawiasie!. Gorąco!. Nie należę do "dębiących". Jeśli ktoś da, dobrze, jeśli nie jeszcze lepiej. Bo nie trzeba się mizdrzyć z wdzięcznością. Nie tak dawno, wręczyłem jednemu z was na PW instalator pełnej wersji Wise 365 pro. Nie dostałem nawet maila z "dziękuję". Więc nie oczekuję niczego, poza odrobiną normalności!. Ja jestem na pomoc otwarty i chętny. Tego oczekuję od Was!.
nie wiem co Cie tak oburzyło , nie mój problem
natomiast proponuje wyluzować bo nerwy za bardzo nie pomagają w życiu realnym , jak i wirtualnym, to po pierwsze
po drugie
pozostała część postu który Twoją osobę tak wpienił, nie tyczyła się Ciebie ,
a jeśli Cię to w jakimś sensie uraziło... to Twój problem
pozdrawiam :ok

Do góry