Bot Revolt - za darmo

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Już można zapisywać się na kluczyki.Program wygląda spoko.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
wygląda naprawdę na solidny program
Two-way Firewall - Monitors all of your inbound and outbound connections.
Incognito Mode - Protects your identity and gives you the privacy you need when surfing the Web.
Real-time Protection - No scans needed. It automatically scans all your connections every 0.002 seconds.
Malware Connection Blocking - blocks and prevents malicious connections.
IPs Added Every Day - The power is in our list!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30944
Miasto
Trololololo
ciekawie się zapowiada :hippie

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Używałem go w wersji free ale dopiero wersja full sprawia że coś się dzieje , ten program to coś w rodzaju kultowego peerblocka i do tego programu można dodawać listy ale trzeba pamiętać żeby nie przesadzić bo zablokujemy sobie sporo czasem użytecznych stron no ale jest w programie opcja odblokowująca na 15 minut na 1 godzinę albo totalnie na stałe .

Fajna opcja to Incognito nie dostępna w wersji free , dzięki uruchomieniu tej opcji czyli Private Browsing Enabled poruszamy się po necie jak byśmy używali w przeglądarce trybu private ale tu od strony sieci :klawik.

Tu są listy , które można dodać do programu :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
On sam w sobie posiada ich 6

:)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Nie używałem tego programu, ale widzę, że poza lekko zmienionym interfejsem chyba niczym nie różni się od PeerBlocka.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
bo to jest peerblock jak podaje sam producent nawet tyle ze ulepszony i rozwijany a peerblock już nie jest...

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
fluid napisał:
bo to jest peerblock jak podaje sam producent nawet tyle ze ulepszony i rozwijany a peerblock już nie jest...
Wkrótce ma wyjść PeerBlock 1.2 więc chyba go jeszcze rozwijają.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
nowa wersja po 3 latach to raczej nie jest rozwijanie programu tylko powrót ... :D

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
przy odpalonym VPN [CyberGhost] zawisła instalka i nie chciał się zainstalować [musiałem przerwać połączenie]ale nie przeszkadza mu ani Private Firewall ,czy SpyShelter - na razie ładnie chodzi

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Aktywacja Bot Revolt

* The 1,000 free licences are valid for one full year, and will be issued strictly in order of applications received. Your licence key does not have to be activated within a given time period.

Google Translate
* W 1000 wolne licencje są ważne przez jeden rok, i będą wydawane wyłącznie w kolejności otrzymanych wniosków. Twój klucz licencyjny nie musi być aktywowane w danym okresie czasu.

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Mógłby ktoś wrzucić instalke na jakiegoś dropboxa,bo klucz mam a za nic nie mogę pobrać z linku który przyszedł mejlem.

Z góry dziękuje!

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
i ciekawostka ..hmmm ..zablokował odpalenie VPN'a
nie spodobał mu się adres "Amazon Services Ireland Ltd"
[oczywiscie odblokowałem,ale ..no właśnie - co tu ma ten cały "Amazon" do ustalenia połączenia VPN?]

:pala

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Trochę używanych przeze mnie adresów zablokował. Przy włączonym SecurityKiss jest OK (natomiast strażnik MBAM blokuje serwer z Rotterdamu).
@Wacław, ja klikając tu ściągnąłem ten sofcik:
rEZjeK6.png

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Manila napisał:
Trochę używanych przeze mnie adresów zablokował. Przy włączonym SecurityKiss jest OK (natomiast strażnik MBAM blokuje serwer z Rotterdamu).
@Wacław, ja klikając tu ściągnąłem ten sofcik:
rEZjeK6.png

Też tak pobieram i mam transfer 15 kb a po pobraniu ok.12 mb zatrzymuje się pobieranie

Do góry