Bułgarskie darmole przy drogach :P

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Re: Zemana AntiLogger za darmo

marsellus, może warto założyć nowy wątek - "Przydrożny darmowy soft" ? :dziwak :dziwak :dziwak
Znając preferencje OXY-corta, pewnie by wrzucił chociaż wzmiankę. :dziwak :dziwak :dziwak

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Proponuję wpakować wątek tylko dla fąfli. :dziwak
W końcu nie dla psa kiełbasa...jak chłopaki będą gnać na zlot to niech notują namiary do GPS-u. :dziwak

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
a wiesz czym sie rozni pizza od ,, bulgarskiego przydroznego darmola'' ?......pizze mozesz zamowic bez grzybkow :)

Ps... na trasie Białystok - Warszawa takich inzynierow drogowych jest sporo, i nawet bardzo ladnych...ale od jakis 3- 4 latek jest jeden taki ze ...jakbys zobaczyl w nocy to bys tak szybko ucieal az by sie podeszwy palily....Normalnie taki potworek ze mozna by z niego wyciosac ze 2,5 dziewczyny....Noge ma taka ze i Arni by wymiekl...tylko ze u Arniego byly miesnie a tam sam facior(smalec)...aaffffeeee

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Oj tam odrazu obeznany...hehehhe...ja poprostu bardzo czesto jezdze ta trasa..i tak jakos samo w oczy sie pakuje :)
Tak na serio ...to ja za takie darmole dziekuje...ale nie skorzystam..jeszcze mi cohones mile :)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Na trasie Zielona Góra - Gorzów Wlkp. jest kilka promocji bułgarskiego softu, ale miałem na szczęście przy sobie SS i uchronił mnie skutecznie przed zagrożeniem...słowem, "cudze chwalicie, swego nie znacie"... :dziwak :dziwak :dziwak
"Ściągasz przy drodze gacie - z SS numer ci nie wyjdzie bracie!" :dziwak :dziwak :dziwak

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44668
Miasto
Gdzieś w Polsce
Bizon, na trasie opisanej przez Securitasa najciekawsze ssaki leśne znajdziesz na 535 km, słupek... :D . Kilka razy stały takie niunie...

Do góry