a wiesz czym sie rozni pizza od ,, bulgarskiego przydroznego darmola'' ?......pizze mozesz zamowic bez grzybkow
Ps... na trasie Białystok - Warszawa takich inzynierow drogowych jest sporo, i nawet bardzo ladnych...ale od jakis 3- 4 latek jest jeden taki ze ...jakbys zobaczyl w nocy to bys tak szybko ucieal az by sie podeszwy palily....Normalnie taki potworek ze mozna by z niego wyciosac ze 2,5 dziewczyny....Noge ma taka ze i Arni by wymiekl...tylko ze u Arniego byly miesnie a tam sam facior(smalec)...aaffffeeee
Oj tam odrazu obeznany...hehehhe...ja poprostu bardzo czesto jezdze ta trasa..i tak jakos samo w oczy sie pakuje
Tak na serio ...to ja za takie darmole dziekuje...ale nie skorzystam..jeszcze mi cohones mile
Na trasie Zielona Góra - Gorzów Wlkp. jest kilka promocji bułgarskiego softu, ale miałem na szczęście przy sobie SS i uchronił mnie skutecznie przed zagrożeniem...słowem, "cudze chwalicie, swego nie znacie"...
"Ściągasz przy drodze gacie - z SS numer ci nie wyjdzie bracie!"
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.