Re: BullGuard Internet Security -licencja na 6 miesięcy za d
moim zdaniem bardziej domyślne było menu 8.7 niż 10
do tego 10 generuje duże obciążenie, na słabej maszynie raczej nie Polecam
a obciążenie pamięci w 10 jest znacznie większe od 8.7
Teraz wszystkie antywiry wymagaja mocniejszych maszyn.Bull raczej nie odbiega tu od normy.Zainstalowalem o dzisiaj i w zasadzie obciazenie jest takie same jak nan Nortonie 2011.
Wydaje mi się, że chyba F-secure jest bardzo lekki bo wymaga procesora minimum 600 Mhz.
Jeżeli faktycznie w rzeczywistości przy takim procesorze nie zamula komputera to wtedy trzeba powiedzieć, że są jeszcze porządne firmy, które dbają o jakość i się starają albo zwyczajnie mają lepszych programistów, którzy potrafią bardziej efektywnie programować
f-secure jest moim ulubionym softem.Co do obciazenia , faktycznie jest bardzo lekki...zdarza mu sie zamulic neta przy skanowaniu ale nie zawsze.nie zmienia to jednak fakt ze przy skanowaniu duzych plikow potrafi zjesc sporo zasobow..ale to norma u kazdego .Wiec moje stwierdzenie ze kady program potzrebuje coraz mocniejszych maszym uwazam za trafne.Kazdy na kompie ma sporu plikow i duzych i malych wiec czasami antywir musi wytezyc swoje szare komureczki i zdrowo pogluwokowac aby sie przez ten balagan przekopac
Pierwsze spojrzenie na Bulla. Po odpaleniu świeżego obrazu bez żadnego IS-a zainstalowałem najnowsze poprawki Windowsa XP, a po restarcie BullGuarda IS z promocji. Konfiguracja programu bardzo przejżysta. Wiele rzeczy można szybko i łatwo ustawić. Obciążenie komputera podobne do stosowanego wcześniej Norton-a 360 v4. Niestety nie sprawdzę jak ten IS będzie się sprawował po kilku tygodniach działania, ponieważ w ciągu 6 godzin pracy na komputerze z Bullem miałem 3 (słownie: trzy) niebieskie ekrany. Dam mu jeszcze jedną szansę za kilka tygodni, może go odpowiednio naprawią. Teraz sprawdzę nowego AVG. Biorę jeszcze jedną rzecz pod uwagę - poprawki zaszkodziły systemowi - wszystko jest możliwe.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.