BullGuard Internet Security -licencja na 6 miesięcy za darmo

jablo11gru

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Re: BullGuard Internet Security -licencja na 6 miesięcy za d

Ale uczciwie z którego korzystasz najczęściej i na którym masz Bulla ?

A co do syfu w moim systemie - nie masz podstaw. Komputer też mam na wysokim poziomie - a Windowsa XP trzymam bo nie widzę potrzeby przesiadki na nr 7. Płyta i procek to jedne z ostatnich modeli na których jeszcze XP-ek chodzi. A więc system pracuje mi błyskawicznie i momentalnie czuję pracę powolnych antywirusów. Jakbyś przeczytał moje wpisy, to byś wiedział, że Bull był zainstalowany na "świeżym" systemie.

Sumując, Bull jest świetny, jeśli nie powoduje błędów. U mnie się nie sprawdził, ale to nie znaczy, że na komputerach z Vistą i nr 7 będzie sprawiał problemy. Mało tego, uważam, że to pod te systemy był pisany i nie skupiał się na starym XP. To już jest niestaty normą w softwarze.

korben

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Zamieniłem OA++ na Bulla jakieś 2 h temu więc za wcześnie by mówić o konkretach ale...

żerny jakiś ten byczek, a mam wył AV,SPAM, BACKUP i Gaming...poużywam parę dni o ile mi starczy cierpliwości i zobaczę jak z temp lapa, przy OA był pełen zachwyt. Przy Outposcie również ale licka się skończyła buuu

poza tym chyba to nowatorskie menu nie przyjmie się u mnie...starość nie radość ;)

korben

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

OK, powracam...

nadal jadę na byczku...ehm

co mnie wnerwia - przy moim zapotrzebowaniu [FW] nie ma możliwości dodania zasad programu bez połączenia uprzedniego z netem i próby nawiązania danego programu połączenia z netem, czyli brak opcji offline; nieco to dziwne/dziekie, no chyba że nie widzę?

jeśli chodzi o obciążenie - u mnie zawsze liczy się temp HWMonitora - jest bdb, lepiej niż myślałem :)

korben

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

I to by było na tyle... interesował mnie tylko FW, który to jest zbyt zubożały jak dla mnie i został dziś zastąpiony OA Free.

Ktoś nadal używa Bulla?

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Gdzie można sprawdzić wersję programu?

korben

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Chyba...nie można. Po prostu powinieneś aktualizować a on...się zaktualizuje i zakładasz, że masz najnowszy soft ;0

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

SORRY. THE OFFER HAS ENDED.

Do góry