Nie no dla mnie spoko. Priorytety przede wszystkim.
Otoz.
Plynie sobie lodz z uhoccamy z turcji. Cos tam sie dzieje i zaczyna tonac.
Znany i lubiany 27 letni specjalista technologii jadrowych, lekarz-neurochirurg 8 stopnia specjalizacji, zdobywca Nobla w turlaniu koziego boba po pustyni nie doczekal do przyjazdu na granice z Polska aby plynac 6 dni Bugiem w zimie. Znaczy: nie doczekal spokania z Barabara Skurwiel-Szmatan bo lodz zaczela tonac i w wyniku stresu wzial i zgwalcil wspolrozbitka, 16 letnia dziewczyne na oczach jej matki. znaczy wroc: dokonal specjalistycznej i ratujacej zycie operacji wszczepienia plemnikow w wagine.
No niestety, lodka co prawda utonela ale zarowno neurochirurgo inzynier, jak i matka dziewczyny ocaleli i sprawa sie rypla: Irakijczyk najprawdopodobniej skonczy w pierdlu a zaplakana Basia Skunwon-costam nie doczeka kasztanowego bolca.
Sad, sad, sad...
Tekst zrodlowy:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
PS: tak, wiem ze jest tu taki user ktory nie bedzie lubil ze sie wydalo bo sam lubi tak pouzywac jak ma okazje.
nie wiem, nie znam sie, nie chce powtarzac plotek. Jezyki ludzkie to ZUO.....Czy ten user to nie czasem beznapletkowy mulat, który w latach 80 z powodzeniem strzelał do górników, a potem stracił emeryturę i zmienił płeć, by ostatnio "demokratycznie" powrócić ?
6-miesięczne dziecko z pękniętą czaszką trafiło do szpitala. Zatrzymano ojca
Koszalińska policja zatrzymała 27-latka podejrzewanego o pobicie swojego 6-miesięcznego synka. Chłopczyk z pękniętą podstawą czaszki trafił do szpitala. Mężczyzna ma w czwartek usłyszeć zarzuty.