Bulwersy, dziadostwo na świecie

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4723
QMMiTUfaFAKCyFwOWTGZ7RImucYvaZ5z.jpeg

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6192
Miasto
To tu to tam....

“Morderca Polaków” oraz “M. Stuhr agent Putina” – to napisy, jakie w nocy z poniedziałku na wtorek zostały namalowane farbą na grobie rodzinny Stuhrów

IMG_5321.jpg
Zupelnie nieslusznie, chyba ze zalozymy ze pakt Ribbentropp-Molotow nadal dziala?
Rodzina Stuhr raczej powiazana jest z idea Wielkich Niemiec, jak juz...
Dlaczego? Drugi wiersz pod nazwiskiem nekrologu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A definicji chyba nie trzeba wyjasniac, nie?
Dla tych ktorym trzeba jednak:

Hajl costam, c'nie?

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6192
Miasto
To tu to tam....
Szkoda wielka ze....

troje dzieci zmarlo. osiem innych ofiar jest rannych, z tego piec w stanie krytycznym.
coz by tu powiedziec.
Jedynym pocieszajacym faktem jest ze sprawca, 17latek, pochodzi z "lovely family" i ze sasiedzi powiedz\ieli ze "said they were 'shocked' and 'saddened' to learn the teenager had been arrested", czyli ze sa zszokowani i zasmuceni ze sprawca zostal aresztowany.

Jakze mi wcale nie szkoda tego migranta z Rwandy, a za to jakze mi szkoda (przewaznie bialych) dzieci i ich nauczycielki zaatakowanych/zamordowanych przez czarnoskorego najezdzce i morderce.
Zaluje ponad wszystko ze w obecnych czasach nie mozna po prostu zawizc go do Tower i upitolic mu tego czarnego lba przy samej dupie, a i deportacji do Rwandy zapewne sie lokalne lewaki spod znaku usmiechnietej Anglii sprzeciwia.

Czesc opisowa z wypowiedziami zasmutanych sasiadow:

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11894
Miasto
Somewhere over the rainbow.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3278
No, teraz bym to zaakceptował :kwiczy2

Natomiast odpowiedzi od autora wstawki nie doczekałem się .. w zamian odpowiedzi dostałem czerwoną łapkę :zaciesz
Jednym słowem propagandzista :gwizdek

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
600
Miasto
okolice internetu
  • Nie lubię
Reactions: MLJ

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6192
Miasto
To tu to tam....
jak byc moze wiecie, Abdul Yeah-Bunny Kunta Kinte Axel Muganwa Rudakubana zdecydowal sie porezac dzieci w Southport jakos tak niedawno:

Ale wiecie, rozumiecie, zapewne jakies 120 godzin prac spolecznych, czy inny rok w zawieszeniu i spoko.
No wiec, nie spodobalo sie to rdzennej ludnosci Wielkiej Brytolii, ktora ma jakby dosc dzialalnosci wypigmentowanych osob uhocczych. Wiec zaczeli protestowac. zostalo to nader sprytnie wykorzystane przez obecny rzad pod wodza komunistycznego lidera Partii Pracy (na imigrantow, aby bylo z czego zasilki wyplacac).
Wiecie, takie: dziel i rzadz, a jak chcesz kogos zdelegalizowac to sprowokuj dzialania a potem sie dosraj.
Jak to wyglada na chwile obecna? Hmm...
Zdjecie 1, dzielna policja z psami udaje sie na miejsce zdarzenia:
E650E1CD-67B1-4736-8FD2-80305F3F30EF.jpg

Zdjecie 2: A tu juz policjanci i psy bohatersko rozprawiaja sie z macicielami ladu i porzadku publicznego:
88148619-13707965-image-a-43_1722802042882.jpg

Zdjecie 3: po pracy policjanci i obroncy dmeokracji dziekuja psom za ich wierna sluzbe:
_44140044_dog50_416.jpg

PS: zdjecia moze troche losowe ale takie mi sie udalo znalezc, nie wiem, jak ktos ma lepsze to zamienie, nie?

Do góry