Bulwersy, dziadostwo na świecie

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12520
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Czasami sobie myślę że kiedyś młodzież była inna ale zaraz myślę że jednak taka sama tylko w innych czasach żyła. Ale jednak ostatecznie dochodzę do wniosku że jednak kiedyś miała mniej naje***e we łbie bo teraz można spotkać takie coś....

:facepalm

Teraz składając życzenia znajomym będę przede wszystkim życzył żeby dzieci im na normalnych ludzi wyrosły.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30381
Miasto
Trololololo
Czasami sobie myślę że kiedyś młodzież była inna ale zaraz myślę że jednak taka sama tylko w innych czasach żyła. Ale jednak ostatecznie dochodzę do wniosku że jednak kiedyś miała mniej naje***e we łbie bo teraz można spotkać takie coś....

Teraz składając życzenia znajomym będę przede wszystkim życzył żeby dzieci im na normalnych ludzi wyrosły.

Takie smutne i zabawne to jednocześnie, bo jak taki chłopaczek dorośnie to okaże się że w pracy nie zarobi na kurtkę za 5 koła. Kiedyś bardzo biedni ludzie chodzili w dwóch różnych butach a teraz to jest modne :wall

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków

To jakieś jaja?, czy te dzieciaki tak na poważnie? Jeśli na poważnie, to niech nas ręka Boska broni, ten świat stoi nad przepaścią.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4455
Miasto
Polska
...
Na Sankt Petersburskim lotnisku Pułkowo, w ofercie lokalnej „ławki” cerkiewnej, znalazł się zestaw ikon Mikołaja Cudotwórcy i Władimira Putina oraz w bonusie naszyjnik.
Całość do nabycia za jedyne 79 tys. rubli, tj. ok. 4,9 tys. złotych.

OiVYGxw.jpg

63sV4hO.jpg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12520
Miasto
Money.pl: Sieci handlowe sprzedają płyn z Orlenu po wyższej cenie. Ostra reakcja spółki.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12520
Miasto
Ku pamięci George Floyd. George byłby dumny

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Ku pamięci George Floyd. George byłby dumny

Ten policjant co zabił Floyda to wyglądał na sadystę (z gęby), taka moja subiektywna opinia. Prawda jest taka że czarni to chyba czekają na takie "okoliczności". To pretekst żeby grabić ,podpalać i Bóg wie jeszcze co. Jego czarni bracia mają go głęboko w dupie (jego śmierć), najważniejsze że mogą się obłowić i powyżywać. Pasowałby im taki incydent raz w miesiącu (może zaczną poświęcać jednego w ramach losowania) wtedy ich status materialny na pewno by się podniósł.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4455
Miasto
Polska
Ten policjant co zabił Floyda to wyglądał na sadystę (z gęby), taka moja subiektywna opinia. Prawda jest taka że czarni to chyba czekają na takie "okoliczności". To pretekst żeby grabić ,podpalać i Bóg wie jeszcze co. Jego czarni bracia mają go głęboko w dupie (jego śmierć), najważniejsze że mogą się obłowić i powyżywać. Pasowałby im taki incydent raz w miesiącu (może zaczną poświęcać jednego w ramach losowania) wtedy ich status materialny na pewno by się podniósł.
rzeczywiście, gliniarz, nie żadna ciota ... może i sadysta, a może człowiek na co dzień ocierający się o przemoc, śmierć, o rozbestwionych małolatów i białych, i czarnych, o wszystko co mroczne, czyli pospolity syf ...
generalnie mam takie same odczucia poparte autopsją ...
znane są chyba perypetie pewnego eks-policjanta ze Szczecina, który zranił jednego bandytę a drugiego zabił ...
na co dzień swój chłop ...

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Natomiast policjanci są od tego, żeby chronić.... Więc zabójstwo chłopaka, jakikolwiek by nie był na komisariacie we Wrocławiu czy innego na lotnisku w Vancouver (też paralizatorem) czy tu przez duszenie gościa kolanem, kiedy był rozpłaszczony w biały dzień na ulicy,
było nieusprawiedliwione i znów zakończyło się tragicznie,należy potępić. W tym przypadku daleki byłbym od usprawiedliwiania tego policjanta. Widziałem filmik z tej interwencji i policjant zareagował zupełnie nieadekwatnie i zadusił człowieka.
A to, jak inni wykorzystują tego typu tragedie to osobna para kaloszy.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Natomiast policjanci są od tego, żeby chronić.... Więc zabójstwo chłopaka, jakikolwiek by nie był na komisariacie we Wrocławiu czy innego na lotnisku w Vancouver (też paralizatorem) czy tu przez duszenie gościa kolanem, kiedy był rozpłaszczony w biały dzień na ulicy,
było nieusprawiedliwione i znów zakończyło się tragicznie,należy potępić. W tym przypadku daleki byłbym od usprawiedliwiania tego policjanta. Widziałem filmik z tej interwencji i policjant zareagował zupełnie nieadekwatnie i zadusił człowieka.
A to, jak inni wykorzystują tego typu tragedie to osobna para kaloszy.
Zgadzam się w 100%, policjant sadysta zadusił rozpłaszczonego już skutego człowieka. Tego policjanta nic nie usprawiedliwia.

Do góry