http://programyzadarmo.net.pl/goto/172896BYclouder Data Recovery Pro – proste w obsłudze do odzyskiwania danych z dowolnego nośnika danych (Dyski twarde, pamięci USB, płyty CD/DVD i wielu innych).
Program dzięki zastosowaniu unikalnej technologii pozwala odzyskać dane z nośników które zostały sformatowane czy uszkodzone.Bez problemu odzyskamy pliki wideo, audio, dokumenty, zdjęcia i wiele innych.
.
Wiem, że wam działa ale mi nie chce działać. Nie wierzysz, to zobacz sam i powiedz mi co robię źle? Najgorsze jest to, że nie pojawiają się żadne błędy i wszystko wygląda jakby było ok. Pewne instalatory z promocji GOTD UnWrapper wypakowuje bez najmniejszego problemu a z innymi mam taką kichę jak widać. I nie wiem co może być przyczyną. Wiem jedno, że zabezpieczenia mi tego na pewno nie blokują.

Napisałeś bardzo lakonicznie, że niektórych instalek nie możesz wyciągnąć, właśnie dlatego przypomniałem całą procedurę. Na podstawie powyższego filmu zgadzam się z Tobą, że przyczyna jest inna niż zabezpieczenia. Możesz spróbować innego sposobu, który na moim komputerze co prawda nie zadziałał, być może dlatego, że nie mam takiego problemu. Dotyczy on systemu Windows 7 64-bit.