BYclouder Data Recovery Pro za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
BYclouder Data Recovery Pro – proste w obsłudze do odzyskiwania danych z dowolnego nośnika danych (Dyski twarde, pamięci USB, płyty CD/DVD i wielu innych).

Program dzięki zastosowaniu unikalnej technologii pozwala odzyskać dane z nośników które zostały sformatowane czy uszkodzone.Bez problemu odzyskamy pliki wideo, audio, dokumenty, zdjęcia i wiele innych.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/172896

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Witam.
Wyciągał ktoś może instalkę tego programu UnWrapperem GOTD?
Nie wiem co jest przyczyną ale jedne instalki UnWrapper mi normalnie wypakowuje a inne nie.
Zupełnie nie wiem z czym to może być związane. Próbowałem nawet z wyłączonymi zabezpieczeniami i dalej nic.
Pozdrawiam.

A

Anonymous

Uruchamiamy program UnWrapper GOTD jako administrator (w przeciwnym razie kicha) i odszukujemy plik setup GOTD. Otwieramy go i następuje instalacja. W tym samym katalogu z plikiem instalacyjnym pojawia się wyciągnięta instalka. Sprawdziłem przed chwilą.
Pozdrawiam.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Ja wiem jak się korzysta z tego prostego jak budowa cepa programu :) Robiłem bardziej skomplikowane rzeczy niż to :wariat Wiem, że wam działa ale mi nie chce działać. Nie wierzysz, to zobacz sam i powiedz mi co robię źle? Najgorsze jest to, że nie pojawiają się żadne błędy i wszystko wygląda jakby było ok. Pewne instalatory z promocji GOTD UnWrapper wypakowuje bez najmniejszego problemu a z innymi mam taką kichę jak widać. I nie wiem co może być przyczyną. Wiem jedno, że zabezpieczenia mi tego na pewno nie blokują.

EDIT:

@marsellus
Wielkie dzięki za pomoc :ok
:piwko

A

Anonymous

Ponury Rumcajs napisał(a):
Ja wiem jak się korzysta z tego prostego jak budowa cepa programu :) Robiłem bardziej skomplikowane rzeczy niż to :wariat
Nie chciałem Cię obrazić, bez obrazy. Biję się mocno w pierś i przepraszam. :yes master Napisałeś bardzo lakonicznie, że niektórych instalek nie możesz wyciągnąć, właśnie dlatego przypomniałem całą procedurę. Na podstawie powyższego filmu zgadzam się z Tobą, że przyczyna jest inna niż zabezpieczenia. Możesz spróbować innego sposobu, który na moim komputerze co prawda nie zadziałał, być może dlatego, że nie mam takiego problemu. Dotyczy on systemu Windows 7 64-bit.
1. Otworzyć katalog Temp
C:\Użytkownicy\Nazwa Komputera\AppData\Local\Temp

2. Uruchomić program UnWrapper i rozpocząć wyciąganie instalki

3. W katalogu Temp odnaleźć plik GOTD_mydll_1.dll

4. Skopiować go do katalogu z programem UnWrapper i do drugiego z programem GOTD

5. Przerwać instalację i jeszcze raz uruchomić UnWrappera

6. Sprawdzić katalog z programem w promocji

Sam jestem ciekawy, czy to zadziała.

Pozdrawiam

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
@giveawayday
W mojej głowie nawet przez najmniejszą chwilkę nie przeleciała myśl, że masz zamiar mnie obrazić czy coś :) Chodziło mi tylko o mocne wyrażenie tego, że obsługa UnWrapper GOTD (programu bez opcji) jest hmm... bardzo, bardzo prosta :)
Nie doszukuję się w Tobie żadnych złych intencji, wręcz przeciwnie. Gdybyś nie chciał pomagać, to przecież byś nie próbował pomagać i za to jestem wdzięczny :hi

Wyszukałem ten plik i spróbowałem tak jak proponujesz lecz niestety u mnie bez zmian :nea
A może UnWrapper podczas wyodrębniania instalatora korzysta z jakiejś systemowej usługi, którą mam np wyłączona...? Już sam nie wiem co o tym sądzić i co z tym fantem zrobić. Nie mam pojęcia co może być przyczyną.
Chyba pozostanie mi jedynie rozejrzenie się za jakimś w miarę możliwie dobrym darmowym programem do robienia programów portable ale czy taki znajdę?
No nic, dziękuję za pomoc :dziękuję

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Ponury Rumcajs napisał:
@giveawayday

Chyba pozostanie mi jedynie rozejrzenie się za jakimś w miarę możliwie dobrym darmowym programem do robienia programów portable ale czy taki znajdę?

Warto pobawić się w wypakowywanie Universal Extractor'em. W znakomitej większości to działa. Oczywiście trzeba śledzić zmiany w takich folderach jak ProgramData, Roaming, Local oraz w systemowych. Ale cały w tym urok, moim zdaniem, oczywiście. Śledzenie rejestru i zmian wynikłych w procesie rejestracji - kolejny temat.
Próbowałem Cameyo. Nawet z pewnymi sukcesami, ale wolę to najzwyklejsze wypakowywanie.
Spróbuj. Warto.

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
a działa wam serial bo mie nie wyskakuje ze rejestracja jest błedna

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
merkaba napisał:
a działa wam serial bo mie nie wyskakuje ze rejestracja jest błedna
Działa, działa. Przed chwileczką sprawdzałem.

U mnie rejestracja była błędna gdy próbowałem aktywować program pobrany ze strony producenta. Dopiero gdy w katalogu z zainstalowanym programem podmieniłem pliczek "BYclouder.exe" z promocyjnej instalacji GOTD, to dopiero instalka ze strony producenta przyjęła klucz ale i tak program wysypał się po pewnym czasie podczas wyszukiwania i nagle został zamknięty. Mimo tego po ponownym uruchomieniu dalej był aktywowany. Możliwe, że trzeba by podmienić dodatkowo jakieś inne pliczki ale skoro @marsellus podał linka do instalki, to się już dalej w to nie bawiłem.

A

Anonymous

Ponury Rumcajs napisał(a):
Wyszukałem ten plik i spróbowałem tak jak proponujesz lecz niestety u mnie bez zmian :nea
Przykro mi, jestem zawiedziony. :( Może to być wina systemu operacyjnego. Tak jak napisałeś:
A może UnWrapper podczas wyodrębniania instalatora korzysta z jakiejś systemowej usługi, którą mam np wyłączona...?
Albo brakuje jakichś plików w systemie. Prędzej czy później prawda wyjdzie z chwilą formatu dysku. Wtedy będziesz mógł sprawdzić działanie UnWrappera.
Powodzenia i pozdrawiam.

Do góry