CD-DA Extractor 2010 Premium !KONKURS!GIVEAWAY!

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
YBqZQ.png

Dzkęki uprzejmości firmy POIKOSOFT zapraszamy wszystkich na konkurs.

Do wygrania są 3 licencje do programu Easy CD-DA Extractor 2010 Premium.

Zasady konkursu :

Proszę napisać czemu chciał byś otrzymać ten program.

Wszystkie licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org.

Konkurs zakończy sie 10.10.2010 o godzinie 23:59 (niedziela)

!!! POWODZENIA !!!

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Program doże znany starym komputerowcom i ciągle będący na czele tego rodzaju programów. Znajomy ma ten program i mogę potwierdzić iż daję radę z tymi jego płytkami z bądź co bądź nie nowej kolekcji porysowanych płyt.

Proszę o przyznanie mi w tym losowaniu tego znanego i cennego programu. XD

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program trafiony w 10-tke wedlug mnie i jak dla moich potrzeb idealny , niestety wersja trial mi sie skonczyla i genialnie by bylo wygrac pelna wersje bez ograniczen .

ebilykit

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego chciałbym otrzymać darmową licencję na Easy CD_DA Extractor? To proste! Po 1. łatwy i przejrzysty interface, graficznie również najwyższa półka, oczywiście przyjemny wygląd jest mile widziany, a po 2. i za to cenie najbardziej easyCDDA, to funkcjonalność, skuteczność i przede wszystkim szybkość działania. W przeszłości używałem wersję 10 a następnie 11 i zawsze byłem pod wrażeniem choćby szybkości działania. Niestety później zaczyna się czas eksperymentów z mojej strony...i ostatnio znudzony zainstalowałem wersję 2010 trial, ripper, konwerter, kreator czy też normalizacja dźwięków to w tej chwili, chyba najlepsze narzędzie na rynku...trzymam kciuki za dalszy rozwój easy CD-DA.
ebilykit

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Chciałbym wygrać w konkursie ten program.Potrzebuję od czasu do czasu coś skonwertować i ten program jest do tego najlepszy i najwszechstronniejszy.
A ciągłe intalowanie i odintalowanie triala trochę już mi się znudziło.Poza tym trial nie ma pełnej funkcjonalności.

booss64

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Co tu dużo pisać.Bardzo dobry program - kiedyś z niego korzystałem i byłem bardzo zadowolony. W pełnej wersji by się przydał :!:

socky

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jak na razie to najlepszy program do konwertowania mp3 do mp4, których można słuchać na telefonie... Super jakość i mały rozmiar plików, kopiowanie tagów i nic więcej nie potrzeba... oprócz programu oczywiście ;-)

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Posiadam jeszcze stary poczciwy nero w wersji 6... cos tam dalej. Nie bardzo przystaje on do mojego Sevena w wersji 64 bit. Dlatego, jeżeli jest możliwość zdobycia licki do nowoczesnego programu nagrywającego płyty i nie tylko do tego piszę się. Może się uda!!!

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44613
Miasto
Gdzieś w Polsce
Mi ten programik niepotrzebny, ale życzę powodzenia startującym w konkursie. Pozdrawiam

Naits Nie licz tego usera/userki

makaew

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
APLIKACJA KTÓRA ZAWSZE SIĘ MOŻE PRZYDAĆ JEŻELI POTRZEBUJESZ COŚ PRZEKONWERTOWAC Z JEDNEGO FORMATU NA DRUGI BEZPROBLEMOWO SIĘ Z TYM UPORA .DLATEGO BIORĘ UDZIAŁ W KONKURSIE BO, CHCĘ PRZY ODROBINIE SZCZĘSCIA ZDOBYĆ LICENCJĘ

Julian

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo przydatny program umożliwiający zgrywanie ścieżek dźwiękowych z płyt Audio CD do wielu formatów (3GP, FLAC, MP3, OGG itd). Można powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych kombajnów. Dlatego chciałbym go wygrać. Powodzenia :)

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Co tu dużo pisać. Program jest z górnej półki, więc warto go mieć w pełnej wersji bez ograniczeń.

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie no, aż mi szczęka opadła na klawiaturę jako zobaczyłem ten konkurs (przy okazji będę musiał kupić też nową klawiaturę ;). Super program, pierwszy w moim życiu program, z którym spotkałem się przy procesie zgrywania audio do mp3. Darzę go szczególnym sentymentem, przypomina mi czasy windows 98 i pierwsze kroki w świecie komputerów. Czasy, kiedy miałem na półce wiele płyt cd i musiałem je sobie zrippować do mp3 gdy zakupiłem pierwszego ATX-a. Niestety, z racji ceny nie mogłem sobie nigdy pozwolić na zakup i stosowałem tanie alternatywy, które nigdy nie oddawały w połowie tego, co może oferować ten program.
Jakiś czas temu kupiłem sobie płytę audio i aby zgrać ją na HDD specjalnie zainstalowałem ten program w wersji trial, tylko po to aby zgrać tę jedną płytę...
Możliwość posiadania licencji na tę aplikację byłaby dla mnie czymś naprawdę wyjątkowym. Niechaj random.org będzie szczęśliwe !
Aż mi się łezka w łoczku zakręciła...

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Jest to całkiem przyzwoity program, który najczęściej wykorzystuję do konwertowania plików muzycznych i zmiany metadanych. Od lat CD-DA Extractor figuruje w moim NIEZBĘDNIKU programów, które instaluję po postawieniu nowego systemu. Posiadam pełną wersję 11 i nie pogardziłbym nowszą edycją:)))

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Program super, potrafi wszystko czego potrzebuję odnośnie nagrywania i zgrywania z płytek, tworzy obraz dysku, wypala obraz dysku itd. Mam starszą wersję, a cieszę się z konkursu, bo może będę miał nowszą po losowaniu :)
Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry