Cleanse Uninstaller Pro 8- GOTD za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
Warto zainstalować i przetestować usuwając jakąś aplikację przy użyciu obu programów.Oczywiście po usunięciu będziesz musiał jeszcze raz ją zainstalować aby sprawdzić jak da sobie radę drugi soft, ale dzięki temu będziesz wiedział który lepiej sobie poradził.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
kyre6
warto instalować za YourUnistaller PRO ?
Zrób tak jak pisze OXY Zainstaluj jakiegoś triala potrzymaj z 1 dzień i odinstaluj - następnie zainstaluj ponownie - jak wskoczy na pełen okres testowy to znaczy że CUP 8 dobrze czyści :klawik.
Najlepiej przetestować na paczce kilku -kilkunastu progsów :dziwak- ja tak bynajmniej robię

kyre6

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
remool napisał:
kyre6
warto instalować za YourUnistaller PRO ?
Zrób tak jak pisze OXY Zainstaluj jakiegoś triala potrzymaj z 1 dzień i odinstaluj - następnie zainstaluj ponownie - jak wskoczy na pełen okres testowy to znaczy że CUP 8 dobrze czyści :klawik.
Najlepiej przetestować na paczce kilku -kilkunastu progsów :dziwak- ja tak bynajmniej robię

Nie to jednak poczekam na więcej opini wtedy zaczne robić kopie i zastawiać się .

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Czy ktoś zainstalował już ten program?
U mnie na XP program nie wykazuje programy podaje tylko ich sumę.
na W 7 to samo dodatkowa przy próbie zmiany języka wybija błąd i się zamyka...
PS.Na stronie głównej widzę podobne problemy.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
Autor: otlaed dnia 01.01.12 o godz. 15:10 Edytuj

Jeśli po uruchomieniu program nie wyświetla listy z zainstalowanymi programami, to wystarczy nacisnąć i przytrzymać klawisz strzałki w dół a lista pojawi się – jeśli to nie zadziała trzeba kliknąć w pustym oknie listy i użyć klawisza strzałka w dół. Program jest ewidentnie wadliwy, ale odinstalowuje. Wprawdzie pozostawił cztery wpisy w rejestrze, ale który program czyści do końca ?
:ok

Do góry