[website]http://www.baeblemusic.com/music-video/Daniel-Bedingfield/Secret-Fear.html[/website]
[vimeo]http://vimeo.com/52463885[/vimeo]
[vimeo]http://vimeo.com/52463885[/vimeo]
tekstowo.plPosiadam tajemny strach
Że będę nadal cię kochać
Może całe moje życie
Nie ma tu żadnych tajemnic
Może nadal cię kocham
Może całe moje życie
Obawiam się, że kiedy leżę
Obok kobiety, którą nazwę moją żoną
Potem usłyszę twój głos
Twoje serce zawoła do mnie
Może całe moje życie
Całe moje życie
Całe moje życie
Ciemny płomień mój
Światło poranka
Ciemny płomień mój
Jak ja, jak ja, jak ja
Mam wiedzieć?
Ciemny płomień mój
Bez przeznaczenia
Ciemny płomień mój
Jak ja, jak ja, jak ja
Mam o tobie zapomnieć?
Drzazga w umyśle
Wyobraźnia czy samotne serce
Czy jestem ofiarą manipulacji czy
Kobiecej części?
I kiedy umierający dzień sięga mych otwartych ramion
Wiem, że odnajdę
Będzie zawierać mój strach
Załagodzi torturę mego umysłu
Umysłu
W moim umyśle
Ciemny płomień mój
Światło poranka
Ciemny płomień mój
Jak ja, jak ja, jak ja
Mam wiedzieć?
Ciemny płomień mój
Bez przeznaczenia
Ciemny płomień mój
Światło poranka
Ciemny płomień mój
Jak ja, jak ja, jak ja
Mam wiedzieć?
Ciemny płomień mój
Bez przeznaczenia
Ciemny płomień mój
Jak ja, jak ja, jak ja
Mam o tobie zapomnieć?
Nie potrafię jeść bez ciebie, skarbie
Nie potrafię śnić bez twej miłości
Nie potrafię pływać bez twej miłości
Nie potrafię widzieć bez ciebie, skarbie
Nie potrafię żyć bez twej miłości
Nie potrafię spać bez ciebie, skarbie
Nie potrafię oddychać bez twej miłości
Nie potrafię być bez ciebie, skarbie
Nie potrafię pływać bez twej miłości
Ciemny płomień mój
Światło poranka
Ciemny płomień mój
Jak ja, jak ja, jak ja
Mam wiedzieć?
Ciemny płomień mój
Bez przeznaczenia
Ciemny płomień mój
Jak ja, jak ja, jak ja
Mam wiedzieć?
Ciemny płomień mój
Światło poranka
Ciemny płomień mój
Jak ja, jak ja, jak ja
Mam o tobie zapomnieć?
Spektakl został wyreżyserowany przez Paula Dugdale (Adele, Rolling Stones). Na koncert zostało zaproszonych tylko 800 fanów. Premiera długo wyczekiwanego filmu z koncertu w Sony Pictures miała miejsce w telewizji NBC 18 maja 2014.
Tylko czy w tym przypadku tak jest ??
.
Z jednej strony będą zachwyty,
ale z drugiej - Coldplayowi puryści i miłośnicy dźwięków gitary pokręcą głową i zasyczą, że jest za dużo elektroniki.
Wstęp do popowego „True Love” brzmi jak spowolniona wersja motywu z „Titanium” Davida Guetty i Sii. Takie skojarzenia nie są przypadkowe, gdyż w tym utworze maczał palce sam Timbaland. 
Najbardziej dramatyczną linijką tekstu na płycie wydaje się być fragment utworu „True Love”, w którym rozpad wieloletniego związku wokalisty Coldplay jest skwitowany w sposób następujący:
, który nieoczekiwanie się kończy, by zrobić miejsce singlowemu utworowi „Magic”. Ta ostatnia piosenka bardzo przypomina najlepsze czasy Coldplay. Spokojny, bardzo melodyjny kawałek, który pozostaje w głowie jeszcze długo.
W spokojnym utworze „O” występują gościnnie dzieci lidera Coldplay - Apple i Moses w charakterze wokalistów.
Ten ostatni naprawdę nazywa się Timothy McKenzie i jest brytyjskim raperem, wokalistą, multiinstrumentalistą oraz producentem muzycznym. Pochodzi z wielodzietnej rodziny muzycznej - ośmioro rodzeństwa. Dorastał w otoczeniu amerykańskiej muzyki gospel.
W tym samym roku napisał teksty dla takich wykonawców jak: Professor - „Oh My God (Alive Till I'm Dead)”, Ola Svensson - „Let It Hit You (Ola)” i Loick Essien - „Love Drunk”. Jako producent muzyczny wspierał także w 2011 roku wokalistki Yasmin - „Finish Line” i Ms. Dynamite - „Neva Soft”.
W tym miejscu tylko wspomnę, że Simona Cowella określa się mianem człowieka, który zamordował rocka.
Show, jaki proponuje, jest z roku na rok marniejszy, za to biznes robi coraz lepszy.
Niektórym wydaje się, że Kuba Wojewódzki jest polskim Simonem Cowellem, to jednak jest między nimi zasadnicza różnica. Bez Kuby Simon radzi sobie w show-biznesie bardzo dobrze. Zaś Kuba bez Simona nigdy nie zdobyłby w polskich mediach takiego rozgłosu, jakim cieszy się obecnie.
Labrinth wsparł także w 2011 roku akcję Children in Need 2011 i został producentem utworu „Teardrop”, będącego w istocie coverem Massive Attack.
Jego debiutancki album Electronic Earth został poprzedzony trzecim singlem „Last Time” i ostatecznie ukazał się w 2012 r. Z tego albumu pochodzi szósty singel pt. „Beneath Your Beautiful”. Utwór ten powstał z udziałem wokalistki brytyjskiej Emeli Sande.