Bizon-wiedziałem,że nie wytrzymasz i Cię puściBizon napisał:Hornet, lalunio, ciekawe czy z Ciebie taki kozaczek i miałbyś odwagę temu Archyemu powiedzieć to w oczy, wątpię, bo jesteś tylko cwaniaczkiem schowanym za klawiaturą. Do panien w realu to jesteś pewnie też taki chojraczek. Tutaj na forum silisz się z tymi swoimi wyjechanymi intelektualnie (w Twoim mniemaniu) tekścikami a tak naprawdę to słoma z sandałków Ci wychodzi i niedouk jesteś bo nie potrafisz przeczytać tekstu ze zrozumieniem. Od kiedy to ja Ci coś dedykowałem? Dedykować to ja mogę coś komuś kogo szanuję a Ciebie to tylko toleruję, więc się nie podniecaj.
Leszczem to jest ten Twój kolejny idolek i ten diss możesz podpasować pod siebie, na pewno dużo wspólnego ze sobą macie.
To tyle w Twoim temacie, jak będziesz miał jeszcze jakieś problemy związane z tematyką tego forum, to śmiało pisz na priva, na pewno postaram Ci się jakoś chociaż ulżyć w niedoli.
Udanego weekendu.
Powiem wam tak : Zachowuje sie swoim zachowaniem jak prostytutka, wielka gwiazda sie zrobiła sodów jej do głowy uderzyła i sie panoszy. Teledysk dziw**karski nie oszukujmy sie pewnymi momentami by sie bzykali. Myślałam ze jest skromną dziewczyną ale ten teledysk mnie zawiódł. Dno i kicz. Co z tego ze opakowanie ładne jak w środku puste. Jak ona ubrana jest płaska jak decha i sie szczyci. Żal