Co nam gra w duszy, czego aktualnie słuchasz ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30587
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30587
Miasto
Trololololo

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Hornet, lalunio, ciekawe czy z Ciebie taki kozaczek i miałbyś odwagę temu Archyemu powiedzieć to w oczy, wątpię, bo jesteś tylko cwaniaczkiem schowanym za klawiaturą. Do panien w realu to jesteś pewnie też taki chojraczek. Tutaj na forum silisz się z tymi swoimi wyjechanymi intelektualnie (w Twoim mniemaniu) tekścikami a tak naprawdę to słoma z sandałków Ci wychodzi i niedouk jesteś bo nie potrafisz przeczytać tekstu ze zrozumieniem. Od kiedy to ja Ci coś dedykowałem? Dedykować to ja mogę coś komuś kogo szanuję a Ciebie to tylko toleruję, więc się nie podniecaj.
Leszczem to jest ten Twój kolejny idolek i ten diss możesz podpasować pod siebie, na pewno dużo wspólnego ze sobą macie.
To tyle w Twoim temacie, jak będziesz miał jeszcze jakieś problemy związane z tematyką tego forum, to śmiało pisz na priva, na pewno postaram Ci się jakoś chociaż ulżyć w niedoli.
Udanego weekendu.

A

Anonymous

Bizon napisał:
Hornet, lalunio, ciekawe czy z Ciebie taki kozaczek i miałbyś odwagę temu Archyemu powiedzieć to w oczy, wątpię, bo jesteś tylko cwaniaczkiem schowanym za klawiaturą. Do panien w realu to jesteś pewnie też taki chojraczek. Tutaj na forum silisz się z tymi swoimi wyjechanymi intelektualnie (w Twoim mniemaniu) tekścikami a tak naprawdę to słoma z sandałków Ci wychodzi i niedouk jesteś bo nie potrafisz przeczytać tekstu ze zrozumieniem. Od kiedy to ja Ci coś dedykowałem? Dedykować to ja mogę coś komuś kogo szanuję a Ciebie to tylko toleruję, więc się nie podniecaj.
Leszczem to jest ten Twój kolejny idolek i ten diss możesz podpasować pod siebie, na pewno dużo wspólnego ze sobą macie.
To tyle w Twoim temacie, jak będziesz miał jeszcze jakieś problemy związane z tematyką tego forum, to śmiało pisz na priva, na pewno postaram Ci się jakoś chociaż ulżyć w niedoli.
Udanego weekendu.
Bizon-wiedziałem,że nie wytrzymasz i Cię puści :szydera Lalunio ? Bardzo ładnie :ok żaden facet tak do mnie jeszcze nie mówił,ale znając Twoje preferencje jest to całkowicie zrozumiałe...
I znowu piszesz jak w malignie...spróbuję to trochę zracjonalizować :

i niedouk jesteś bo nie potrafisz przeczytać tekstu ze zrozumieniem-no właśnie...to jakaś autoocena...napisałem bardzo transparentnie : Archy ma świetny głos i wygląda jak ofiara losu a Bieber ma słabiutki głos ale jest odpicowany,ma w cztery litery kaski i buja się z możnymi tego świata po imprezkach...co tu jest dla Ciebie niezrozumiałego ?
ciekawe czy z Ciebie taki kozaczek i miałbyś odwagę temu Archyemu powiedzieć to w oczy-to już sobie mogłeś darować...bo wstyd...ten Archy wygląda jak potłuczony na porodówce,więc nie miałbym serca mówić mu takich rzeczy...gdybyś był trochę ogarnięty to byś zapytał np."czy miałbyś odwagę wsadzić rękę w majtki Megan Fox" ?...tu miałbym problem z odpowiedzią :zawsty
a tak naprawdę to słoma z sandałków Ci wychodzi-znowu kula w płot...sandałki firmy "Bagatt"+pedicure co 4 tygodnie...jak masz jakąś koleżankę w mieście-zapytaj...to jest wzorzec.

Dziękuję za chęć pomocy :dziękuję jak będę miał jakiś problem to będę pisał na priv.
BTW.Peja ? Kolejny żul...masz jakąś dziwną inklinację do nich....
BTW.2-Żeby nie przedłużać sztucznie konfliktu...proszę bardzo : Plaża w Rio,dobry grass i słodkie czekoladki w bikini...czegóż można chcieć więcej :) :

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
No pany zbliża się Saturday night i czas spadać z forum :piwko
Lordz of brooklyn - Saturday night fever

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30587
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30587
Miasto
Trololololo

A

Anonymous

Koment na YT jakiejś zazdrośnicy (ach te dziewczęta...) :
Powiem wam tak : Zachowuje sie swoim zachowaniem jak prostytutka, wielka gwiazda sie zrobiła sodów jej do głowy uderzyła i sie panoszy. Teledysk dziw**karski nie oszukujmy sie pewnymi momentami by sie bzykali. Myślałam ze jest skromną dziewczyną ale ten teledysk mnie zawiódł. Dno i kicz. Co z tego ze opakowanie ładne jak w środku puste. Jak ona ubrana jest płaska jak decha i sie szczyci. Żal
:eek: :szydera
Ki diabeł ? "prostytutka","dziwkarski teledysk"...a ja tam nie mam nic ani do dziwek ani do prostytutek :zawsty a więc : enjoy :jezyk

Do góry