MLJ napisał:Odkurzacz bardzo dobry i pewny. Ponadto Advanced system care free, czy Jet clean free, sporo tego. Ważne aby nie instalować "nowinek" a coś sprawdzonego, z dobrą oceną..Pozdrawiam![]()
artoor napisał:Osobiście obok CCleanera używam WiseCare Pro (z promocji od Chipa) i to zestawienia uznaję za bezpieczne. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym miał po użyciu powyższych jakieś problemy. To tak chyba z punktu widzenia zwykłego niewymagającego użytkownika zdecydowanie wystarcza. I nie zaprzeczam, że po uruchomieniu jednego, drugi niewiele ma do zrobienia
TuneUp Utilities w najnowszej odsłonie nie wiedzieć czemu powodował u mnie migotanie ekranu... co kilka, kilkanaście sekund pracował na maksymalnym podświetleniu po czym za chwilę wracał do standardowego niskiego... i tak na okrągło... ale to nie dotyczy tematu, ot taka dygresja![]()
Artoor-powyłączaj te wszystkie profile w TU (turbo etc.) one guzik dają,niczego Ci ani nie przyspieszą ani nie zoptymalizują...to zwykły bełkot marketingowyartoor napisał:TuneUp Utilities w najnowszej odsłonie nie wiedzieć czemu powodował u mnie migotanie ekranu... co kilka, kilkanaście sekund pracował na maksymalnym podświetleniu po czym za chwilę wracał do standardowego niskiego... i tak na okrągło... ale to nie dotyczy tematu, ot taka dygresja![]()