Grafika CrazyTalk Animator 3 Pipeline SE za darmo

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
Program udostępniony za darmo w ramach konkursu. Jak ktoś lubi animować może wziąć w nim udział. Są nagrody pieniężne po 2000$. Zgłoszenia do 20 lipca.. To nie jest wersja PRO czy Standard do tej pory opisywana na programyzadarmo.net.pl. To jest wersja Pipeline, najbardziej wypasiona importuje warstwy PSD. Nie wiem czego dotyczy dopisek SE Specjal Edition ale sprawdziłem że animacje eksportują się do FullHD bez żadnych znaków wodnych. Jak dla mnie, program już dogonił MOHO. Licencje będą rozdawać przez kilka tygodni.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnia edycja:

Niejaki

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1544
Ciekawe czy program będzie działał po konkursie..??

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
Ciekawe czy program będzie działał po konkursie..??
Ten tekst jest niejasny
"Can’t wait to start creating your own animations? Then follow these 4 easy steps. But hurry, as this special edition will expire on Jul. 1st, 2018!"
Jeśli to zwykły trial na miesiąc to trochę nonsens. Bo zwykły trial działa jak komercyjna wersja bez ograniczeń poza czasem. Tym bardziej że konkurs trwa do 20 lipca. Myślę że chodzi o to że wersję SE rozdają do 1 lipca...
Na koncie w sekcji licencji nie ma opisu ograniczenia czasowego tej wersji, co zawsze opisują.

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
Sprawdziłem. Przestawiłem zegar systemowy. Program normalnie się zachowuje. Nie krzyczy że wyekspirował się :D Nadal renderuje bez znaku wodnego. Funkcje które pobieżnie przejrzałem nadal działają. A co ciekawe renderuje również do 4K bez żadnych watermarków ...

Niejaki

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1544
fajnie..
ale po co podają cenę programu pod linkiem "free download"?

spróbuj jeszcze czy się uruchomi bez dostępu do sieci

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
Ta wersja nie ma pewnie licencji komercyjnej. Potem to zbadam. Cena jest dla tych co chcą programem zarabiać na życie :) Sam za jakiś czas pewnie kupię, jak będę miał jakieś ciekawe zamówienie.

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
Ten tekst jest niejasny
"Can’t wait to start creating your own animations? Then follow these 4 easy steps. But hurry, as this special edition will expire on Jul. 1st, 2018!"
Jeśli to zwykły trial na miesiąc to trochę nonsens. Bo zwykły trial działa jak komercyjna wersja bez ograniczeń poza czasem. Tym bardziej że konkurs trwa do 20 lipca. Myślę że chodzi o to że wersję SE rozdają do 1 lipca...
Na koncie w sekcji licencji nie ma opisu ograniczenia czasowego tej wersji, co zawsze opisują.
Jeżeli konkurs trwa do 20 lipca, to działanie programu do 1 lipca byłoby pozbawione logicznego sensu. Ale to moje prywatne zdanie.
Edycja: Na moim koncie w Reallusion w zarejestrowanych moich programach doczytałem się, że numer aktywacji mogę dezaktywować 10 razy. To chyba rozwiewa wątpliwości........

Ostatnia edycja:

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Jeżeli konkurs trwa do 20 lipca, to działanie programu do 1 lipca byłoby pozbawione logicznego sensu. Ale to moje prywatne zdanie.
Edycja: Na moim koncie w Reallusion w zarejestrowanych moich programach doczytałem się, że numer aktywacji mogę dezaktywować 10 razy. To chyba rozwiewa wątpliwości........
Czy inne programy tej firmy mają jakieś limity aktywacji/dezaktywacji :??
Edit: Dobra znalazłem już. Inne programy też tak mają.
One license seat can only be deactivated 5 times. This should only be used when you are not able to uninstall the program.

Ostatnia edycja:

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
U mnie z konta zniknęła wersja Pipeline, więc wychodzi na to, że dawali ją tylko na czas konkursu:smutny

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
Nie tylko znikło z konta ale i program przestał działać. Program cały czas jest online...

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
U mnie na koncie program także zniknął, ale mam go przecież zainstalowany. Jeżeli uruchomię go to zgłasza, że numer niewłaściwy i się wyłącza. Ja robię tak, odłączam internet i włączam program. Wtedy pracuje offline. Radzę spróbować.

Do góry